خبرگزاری شبستان، گروه مسجد و کانون های مساجد،به نقل از ستاد ارتباطات رسانه ای فهما، در نشست مجازی رابطین ستاد فهمای استان آذربایجان غربی، با اشاره به اهمیت این شبکه گفت: شکل گیری رابطین یکی از کارهای بسیار مهم در کانونهای مساجد کشور بود، اساسا زمانی که مجموعهای با کمبود امکانات و نیرو مواجه باشد، بهترین کار بهره گیری از شبکههایی مانند شبکه رابطین است.
مسئول دبیرخانه شورای سیاست گذاری ستاد فهمای کشور افزود: تلاش ما به این است تا مشکلات و موانعی که کانون ها و ستادهای استانی در کف میدان با آن روبرو هستند را بشنویم و برای اینکه کار توأم با رشد باشد ،باید به نظرات و دغدغههای مدیران و رابطین توجه کرد،تا فعالیتهای مسجد رونق بگیرد و مشکلات به حداقل برسد.
براتی در ادامه به مشکلات شبکه رابطین فهما اشاره کرد و گفت: از سال ۱۴۰۰ و در طرح ملی فهما۲، مدیران و رابطین با توجه به فهمای ایران قوی ارزیابی خواهند شد و شاهد شکلگیری شرایط متفاوت در سطح کانون ها هستیم؛ در نتیجه رابطین باید به سمت کیفی سازی فعالیت ها فکر بکند و برنامه داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه فرصت طرح ایران قوی تاپایان ۲۲بهمن ماه است، افزود: شبکه رابطین باید نسبت به تعیین تکلیف کانون هایی که غیر فعال هستند مبادرت ورزیده و در راستای ارتقای آنها تلاش کنند.
این گزارش می افزاید در ادامه این جلسه، «اباذر بیگی» طی سخنانی به ارائه گزارش از آخرین وضعیت کانون های مساجد استان و روند اجرای رویداد ملی ایران قوی پرداخت و گفت :تلاش ها و فعالیت مدیران در سایت بچه های مسجد به صورت شبانه روزی ادامه دارد و رابطین برای ارتقای امتیاز مدیران کانون ها تعامل بسیار خوبی انجام می دهند .
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد آذربایجان غربی ادامه داد: هر کانون یک اداره ارشاد کوچک در هر منطقه محسوب میشود که فعالیتهای فرهنگی هنری در این کانونها انجام می شود. توزیع بسته های معیشتی، تشکیل جلسات و کلاسهای مجازی ،تولید ماسک و...... از جمله فعالیتهای کانون ها در سطح طرح ملی ایران قوی است.
نظر شما