به گزارش خبرگزاری شبستان، براساس اطلاع مرکز اطلاعات سازمان ملل در تهران، سپهبد اختر نواز ساتی، رییس سازمان ملی مدیریت بحران پاکستان (NDMA) و رئیس شورای حکام مرکز آسیا و اقیانوسیه برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا (اپدیم) در سخنان افتتاحیه خود گفت: برای برنامهها و فعالیتهای مرکز اپدیم اهمیت زیادی قایل هستیم.
وی بیان کرد که از نظر کشور پاکستان کاهش و مدیریت ریسک بلایا برای دستیابی به توسعه پایدار اساسی است و مولفه مهم سیاست کاهش خطر بلایای در پاکستان به شمار میرود.
سیدحمید پورمحمدی، معاون سازمان برنامه و بودجه جمهوری اسلامی خرسندی دولت جموری اسلامی ایران را از امضای توافقنامه اداری و مالی میان دولت جمهوری اسلامی ایران و سازمان ملل متحد برای عملیاتیسازی این مرکز اظهار کرد.
وی بر اهمیت همکاری و مشارکت منطقهای برای دستیابی به اهداف و آرمانهای اپدیم تأکید کرد.
آرمیدا آلیسجابانا، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد و دبیر اجرایی اسکاپ گفت: دستاوردهای اپدیم از زمان تأسیس و به ویژه از نشست چهارم شورای حکام بسیار دلگرمکننده است.
وی افزود: اطمینان دارم که تعهد جمهوری اسلامی ایران برای کمک به مرکز منطقهای اسکاپ، در مدیریت اطلاعات و کاهش ریسک بلایا تغییرات مثبت ایجاد میکند.
لتیزیا روسانو، مدیر اپدیم ، گزارش فعالیتهای این مرکز از نشست چهارم شورای حکام و وضعیت مالی و اداری به علاوه جزئیات برنامه استراتژیک چند ساله مرکز اپدیم برای دوره ۲۰۲۰-۲۰۳۰ و برنامه فعالیتهای ۲۰۲۱-۲۰۲۲ را به شورا ارائه کرد. شورا گزارشها را تأیید و برنامه استراتژیک و برنامه فعالیتهای دوساله اپدیم را تصویب کرد.
در نشست امسال شورای حکام مرکز اپدیم، جمهوری اسلامی ایران به عنوان رئیس و ترکیه به عنوان نائب رئیس برای دوره جدید و تا نشست بعدی شورا انتخاب شدند.
نمایندگان کشورهای عضو شورای حکام بنگلادش، کامبوج، هند، جمهوری اسلامی ایران، مغولستان، پاکستان و ترکیه به عنوان اعضای اصلی و نمایندگانی از گرجستان، ژاپن، قزاقستان، مالدیو، میانمار، نپال، سنگاپور، سریلانکا و ترکمنستان به عنوان ناظر در این نشست شرکت کردند.
نظر شما