«سید موسی عمادی ترکامی» در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، با بیان اینکه رویکرد کمیته امداد در حوزههای مختلف در راستای توانمندسازی است، گفت: ما منابع کارآفرینی را در اختیار خانوارها میگذاریم، همچنین فرزندان و داماد مددجویان ما علاوه بر تحت پوششیها میتوانند از این خدمات بهره بگیرند.
معاون سلامت و حمایت خانواده ادارهکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مازندران خاطرنشان کرد: اعطای وامهای مددجویی بلاعوض یا مسکن، اهدای جهیزیه، کمکهای موردی همه با رویکرد توانمندسازی است ظرف مدت حداقل حدود ۲ سال تا ۵ سال خانوارها باید به توانمندسازی برسند، این نهاد نقش اورژانس را داراست.
وی با تاکید براینکه یکی از دغدغه های اصلی این نهاد، رفع مشکلات مددجویان در بحث تامین جهیزیه است، گفت: در بخش تامین جهیزیه برای نوعروسان تحت حمایت تاکنون با انجام سه مرحله رزمایش،جهیزیه اهدا شد.
عمادی ترکامی افزود:از این سه مرحله رزمایش در دومرحله به مبلغ10 میلیون تومان جهیزیه برای هر نوعروس تامین شد.
وی گفت: روشی جدید در کمیته امداد استان ایجاد شد و به منظور حفظ شان و منزلت و کرامت مددجویان تحت حمایت، چهل قلم کالا را در سایت امداد قرار دادیم تا خانواده های تحت حمایت خودشان کالاها را انتخاب کنند .
عمادی ترکامی با بیان اینکه در مرحله سوم تا سقف 15میلیون تومان جهیزیه با همکاری موسسه حضرت رقیه(س) تهران به نوعروسان مددجوی امداد استان اهدا شد، یادآورشد:در مرحله سوم رزمایش جهیزیه نیز 406سری جهیزیه به نوعروسان تحت حمایت اهدا شده است.
وی با بیان اینکه امسال 206میلیاردتومان در بحث اشتغال وام پرداخت می کنیم و این آمادگی در کمیته امداد مازندران وجود دارد که سایر استان های کشور چنانچه نمی توانند جذب اعتبار اشتغال آفرینی داشته باشند سهمیه خود را برای ایجاد کارآفرینی به مازندران واگذار کنند، گفت: پرونده وام اشتغال در حوزههای مختلف به حوزه اشتغال استان ارائه میشود سقف وام پرداختی حدود ۵۰ میلیون تومان برای مرحله اول است.
عمادی ترکامی با بیان اینکه کاهش فاصله طبقاتی در حوزه مددجویی مورد توجه است، تصریح کرد: مددجویان دهک اول مددجویان با ۱۰۰ درصد نیاز تحت پوشش کامل قرار دارند، دهک دوم که تحت پوشش ما نیستند و نیازمندیهایشان حدود ۵۰ تا ۷۰ درصد است و دهک سوم نیازمندیشان زیر ۵۰ درصد که بهصورت تک خدمتی از ما خدمات میگیرند.
وی یادآور شد: تمام دغدغه ما این است مددجویان تحت پوشش این نهاد حمایتی با پرداخت حداقل حقوق از منابع درآمدی از تحت پوشش خارج شوند؛ همچنین وامهای قرض الحسنه به دهک دوم و سوم ارایه کردیم، در ایام کرونا بحث کمک بلاعوض ۶ میلیارد و ۵۰ میلیون تومان و در حوزه اشتغال حدود ۵ میلیارد تومان در حوزه کارگشایی اعطا شد.
عمادی ترکامی به افزایش مددجویان به واسطه طلاق اشاره و خاطرنشان کرد: در بحث خانوادههای مطلقه کمیته امداد متولی ازدواج و طلاق نیست بلکه دنبال این است که این افراد را به یک زندگی پایدار برگرداند، بحث مشاوره ازدواج را داریم تا مددجویان تصمیمات درستی برای تداوم زندگی مشترک اخذ کنند.
وی بیان کرد: ماهانه ۱۷ و نیم میلیارد تومان مستمری به حساب مددجویان پرداخت میکنیم، مددجویان معیشت بگیر عادی تعداد ۵۱ هزار و ۴۰۰ خانوار هستند و حدود ۱۵ هزار و ۹۰۰ حانوار مددجویان تبصره ۱۴ هستند.
عمادی ترکامی بابیان اینکه در دوسال اخیر حجم مراجعات و خدمات امداد25تا ۳۰ درصد افزایش داشته است، اظهار کرد: در ۱۰ ماهه امسال به ۷۷۴ خانواده جهیزیه پرداخت کردیم.
وی اعلام کرد: در سال جاری در بحث لوازم منزل و ضروری زندگی، ۱۱ هزار و ۶۱۱ خانواده از خدمات لوازم منزل بهره مند شدند، همچنین به ۷۱ هزار نفر کمک موردی اهدا کردیم.
عمادی ترکامی یادآورشد: در بحث اجاره ودیعه مسکن ۴ هزار و ۱۲۰ خانوار خدمات می گیرند به ارزش ۱۴ میلیارد ریال کمک شده است.
وی با اشاره به اینکه از ابتدای شیوع کرونا تا کنون ۸۹۰ نفر از مددجویان دچار بیماری کرونا شدند از این تعداد ۱۵۶ نفر فوت شدند، اظهار کرد: از این تعداد به ۷۲ نفر ۵۲۰ میلیون تومان کمک بلاعوض کردیم.
عمادی ترکامی با بیان اینکه کرونا موجب شده مددجویان امداد افزایش پیدا کند، گفت: بیشتر فوتی های کرونایی در حوزه مددجویی سرپرست خانوارها بودند.
وی بیان کرد: در بحث وامهای قرض الحسنه از محل صندوق امداد ولایت و وام های کارگشایی حدود ۷۵ میلیارد ریال در سال جاری وام اعطا کردیم.
عمادی ترکامی به گلایه های مددجویان دربحث اقساط معوقه اشاره کرد و گفت: در پرداخت اقساط معوقه دستورالعمل خاصی نداریم که به بانکها بدهیم ولی چنانچه خانواده ای با عذر موجه نتواند قسط بدهد در کمیسیون ویژه مشکل را مرتفع میکنیم.
نظر شما