مجلس برای فعالیت قرآنی مردم نهاد ردیف بودجه تصویب کند/تعطیلی ۴۰ درصد موسسات قرآنی مردم نهاد

طلایی گفت: از ۴۰۰۰ موسسه و تشکل قرآنی حدود ۴۰ درصد آن تعطیل و یا راکت شده اند همچنین بالغ بر هفت هزار خانه قرآنی روستایی نیز دچار مشکلات و عارضه هایی هستند که باید به آنها رسیدگی شود.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان؛ مرتضی طلایی،  رئیس هیئت مدیره اتحادیه کشوری مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت  در برنامه مصباح که ساعت ۲۲ یکشنبه  ۱۲ بهمن ماه از شبکه قرآن و معارف سیما پخش شد با اشاره به سابقه دیرینه فعالیت های مردم نهاد قرآنی گفت: پس از سال‌ها چالش و کشمکش بین اتحادیه های تشکل‌ها و موسسات قرآنی کشور از مرداد ماه  اتحادیه یکپارچه فعالیت های قرآن و عترت مردمی تشکیل و با حضور نخبگان و افراد زبده حوزه قرآنی روند رو به رشد خود را ادامه داد.

وی افزود: از گذشته مشکلات و چالش هایی در این حوزه وجود داشت و کماکان نیز ادامه دارد اما امیدواریم با تشکیل یک پارچه اتحادیه موسسات قرآنی مردم نهاد در عمل نیز شاهد  وحدت رویه باشیم.

طلایی با اشاره به وجود مشکلات موسسات و اتحادیه تشکل های قرآنی و تشدید آن در دوران شیوع ویروس کرونا و همچنین وقوع سیل در برخی از مناطق استان های کشور و تخریب برخی از این موسسات گفت: از ۴۰۰۰ موسسه و تشکل قرآنی حدود ۴۰ درصد آن تعطیل و یا راکت شده اند همچنین بالغ بر هفت هزار خانه قرآنی روستایی نیز دچار مشکلات و عارضه هایی هستند که باید به آنها رسیدگی شود.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه کشوری مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت با بیان این مطلب که مسئولین باید به توان مردم در پیشبرد برنامه‌ها و اهداف اعتماد کنند تصریح کرد: هنوز این باور در کشور و دستگاههای اجرایی متبلور نشده است  که مردم می‌توانند تحقق  بخش جامعه قرآنی باشند اتفاقی رخ نمی دهد. وقتی قانون تصریح دارد که موسسات قرآنی باید برای فعالیت مفاصا حساب مالیاتی بگیرند یعنی آنکه هنوز به توانمندی این بخش اعتماد نداریم موسسه‌ای که کل فعالیت و درآمد اقتصادی آن در سال به ۲ میلیون تومان نیز نمی رسد باید به دنبال کارهای مالیاتی باشند که این امر جفایی در حق این موسسات است.

وی خاطرنشان کرد: امروز حدود ۷۰ هزار حافظ قرآن در کشور داریم که ۲۰ هزار نفر آن حافظه کل هستند همچنین ۳۰۰ قاری بین المللی در کشور وجود دارند که افتخار جامعه قرآنی محسوب می‌شود لذا انتظار می‌رود مجلس شورای اسلامی در بودجه سال آینده برای ردییف بودجه قرآنی چاره‌ای بیندیشد که هر سال نسبت به سال گذشته کاهش نیابد. چه اشکال دارد که مجلس شورای اسلامی برای فعالیت های قرآنی مردمی بودجه ای مجزا در نظر بگیرد به نظر من برای موفقیت در زمینه قرآنی و همچنین بهره مندی از توانمندی ها و پتانسیل بخش مردم نهاد ابتدا باید اتحادیه مدغم قرآنی را به رسمیت شناخت و برای رفع مشکلات آن گامی انقلابی برداشت.

کد خبر 1021988

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha