۵۰۷میلیاردتومان پروژه در سمنان افتتاح شد

فخری از افتتاح۷۷ پروژه عمرانی و اقتصادی با اعتبار ۵۰۷ میلیارد تومان درسمنان به مناسبت دهه فجر خبردادوگفت: این پروژه ها برای اشتغال جوانان شهرستان، به صورت متمرکز کلنگ زنی و یا افتتاح شد.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری شبستان از سمنان، «نادر فخری» به مناسبت ایام الله دهه فجر  در نشست خبری با خبرنگاران با بیان اینکه در نخستین روز از دهه مبارک فجربصورت همزمان ۷۷ پروژه عمرانی و اقتصادی در سمنان کلنگ زنی و یا افتتاح شد گفت: به دلیل شیوع کرونا و احترام به پروتکل‌های بهداشتی عملیات افتتاح و کلنگ زنی این طرح‌ها بدون حضور مسئولان و به صورت متمرکز برگزار شد.

 

فرماندارسمنان مجموع اعتبارات پروژه‌های دهه فجر شهرستان سمنان را ۵۰۷ میلیارد تومان ذکرکردوافزود : ۴۹ پروژه عمرانی توسط ۱۸ دستگاه اجرایی و خدماتی با اعتبار ۱۱۳ میلیارد تومان به بهره برداری رسید همچنین ۱۴ پروژه عمرانی در هشت دستگاه اجرایی و خدماتی با اعتبار ۵۷ میلیارد تومان و ۱۴ پروژه اقتصادی در چهار دستگاه اجرایی با اعتبار ۳۳۷ میلیارد تومان کلنگ زنی شدند.

 

وی از عدم اطلاع رسانی افتتاح پروژه‌های عمرانی و اقتصادی و به خصوص اشتغال‌زایی این طرح‌ها از سوی مدیران کل و شهرستانی دستگاه‌های اجرایی گلایه کردوگفت: افتتاح و کلنگ زنی این حجم از پروژه‌ها با تمام مشکلات اقتصادی که با آن روبرو هستیم کار بزرگی است و ما از مسئولان خواستیم تا حداقل یک پارچه در سطح شهر نصب کرده تا مردم بدانند چه اتفاقاتی در شهرستان رخ داده است.

 

فخری درادامه به کرونا اشاره کرد و گفت: قرارگاه مقابله با این بیماری در سمنان راه اندازی شده است.

 

فرماندار سمنان با تاکید براینکه سه معاونت یا کمیته در این قرارگاه راه اندازی و مسئولیت‌ها در آن تقسیم شده است ادامه داد: یکی از آنها کمیته آموزش، رسانه و مشارکت‌های مردمی است که مسئولان آن را معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری سمنان برعهده دارد.

 

وی با بیان اینکه استفاده از ظرفیت رسانه‌ها برای مقابله با کرونا، رویکرد اصلی این کمیته است، ابراز داشت: یکی از مهمترین رسالت‌های این کمیته اقناع افکار عمومی برای اجرای مصوبات و محدودیت‌های کرونایی است که با حضور رسانه‌ها و به وسیله اطلاع رسانی می‌بایست صورت گیرد.

 

فرماندار سمنان با اشاره به اینکه ما می‌خواهیم تا مردم با آگاهی و اقناع با مصوبات ستاد کرونا همراه باشند و با دل دادن به محدودیت‌ها و پروتکل‌ها، آنها را رعایت کنند اظهارداشت: رسالت بزرگ کمیته رسانه و مشارکت‌های مردمی قرارگاه مقابله با کرونای سمنان این موضوع اساسی است زیرا می‌بایست پیش‌بینی ورود موج چهارم که به اذعان کارشناسان قوی‌تر و کشنده‌تر از موج‌های اول، دوم و سوم نیز به نظر می‌رسد را داشته باشیم و این جز در سایه مشارکت مردم میسر نخواهد بود.

 

وی با بیان اینکه در صورت بروز موج چهارم می‌بایست جامعه آگاهی و آمادگی لازم را داشته باشد تا مانند موج‌های اول و سوم غافلگیر نشویم، بیان کرد: دومین معاونت که در ستاد مقابله با کرونای شهرستان در نظر گرفته شده، معاونت پیشگیری و برنامه‌ریزی است که در بحث تعطیلی‌های اصناف و اماکن، فاصله گذاری اجتماعی، محدودیت‌ها و… اقدامات لازم را انجام می‌دهد.

 

فخری با اعلام این مطلب که در راستای اقناع مردمی برای رعایت پروتکل‌ها و همچنین اجرای محدودیت‌های کرونایی از دستگاه‌های اجرایی خواسته شده تا مدل‌ها و برنامه‌هایی را ارائه دهند تا بتوانیم مصوبات ستاد مقابله با کرونای کشور را در سطح شهرستان سمنان بومی سازی و کاربردی کنیم، بیان کرد: بومی سازی به ما کمک می‌کند تا مشارکت بیشتر مردم را نیز در اجرای پروتکل‌ها و محدودیت‌ها داشته باشیم.

 

فرماندار سمنان سومین معاونت یا ستاد ایجاد شده در درون قرارگاه مقابله با کرونای شهرستان را معاونت سلامت عنوان کرد و گفت: رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان می‌بایست مسئولیت این ستاد را بر عهده بگیرد تا بتوانیم شاهد ارتقای برنامه‌های حوزه بهداشت و درمان در خصوص کرونا باشیم.

 

وی با بیان اینکه هر جا در طول تاریخ انقلاب اسلامی امور به مردم واگذار شده بهترین نتیجه را شاهد بوده‌ایم، ابراز داشت: انقلاب، دفاع مقدس و بیماری کرونا نمونه‌های بارزی از مشارکت مردمی بودند که توانست خدمات شایانی را به کشور ارائه کند.

 

کد خبر 1022708

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha