یکی از اولویت های آموزشی، تعامل و ارتباط روزانه چهره به چهره برای تربیت است

حجت الاسلام گنابادی نژاد گفت: یکی از اولویت های آموزشی، تعامل و ارتباط روزانه چهره به چهره برای تربیت است که با جدیت، فعالیت و دقت در مباحثه این امر نیز محقق می‌شود و در حین مسئله گفت و گوی درسی، تذکرات تربیتی نیز بین طلاب بیان می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت الاسلام «حجت گنابادی نژاد» در نشست مسئولان آموزش سطح یک مدارس علمیه خراسان با تاکید بر وظیفه مهم مسئولیت آموزش، گفت: این جایگاه می تواند انسان هایی را تربیت کند که در تبیین دین و نیز آینده کشور و جامعه نقش ایفا کنند، یک طلبه باید از همان ابتدا مأموریت، رسالت، هویت، کارکرد و آثار طلبگی به عنوان سربازی امام زمان(عج) را بداند تا در کنار تلاش، مباحثه و موفقیت درسی خود به نتیجه مطلوبی برسد و در واقع اینگونه طلبه ای بن بست ندارد و در مسیر خود متوقف نمی شود.

 

معاون تبلیغات اسلامی آستان قدس رضوی به اهمیت مباحثه در بهبود یادگیری از استاد توسط طلاب اشاره و ابراز کرد: مدیریت مباحثه، فرصتی است که یک طلبه می تواند در شرایط مختلف به تنظیم و مدیریت آن بپردازد و یادگیری خود را جبران یا تقویت کند همچنین مراجعه به منابع از کارهایی است که می بایست مورد توجه قرار گیرد و این امر بیش از هر چیزی در مباحثه محقق می شود.

 

حجت الاسلام گنابادی نژاد بر تدریس در حین تحصیل تاکید و خاطر نشان کرد: مباحثه بستر و زمینه ای برای این مسئله است زیرا طلبه در این امر، تمرینی جهت تدریس دارد و در نتیجه در تحصیل نیز موفق تر است.

 

وی با بیان اینکه امکان بهره مندی از درس ها با تقویت مباحثه بیشتر محقق می شود، گفت: این مسئله در نظم دهی و مشارکت علمی طلبه که در کنار مجال و فرصت گفت و گو، بحث و استدلال برای طلاب کمک کار آموزش است.

 

معاون تبلیغات اسلامی آستان قدس رضوی اظهار کرد: یکی از اولویت های آموزشی، تعامل و ارتباط روزانه چهره به چهره برای تربیت است که با جدیت، فعالیت و دقت در مباحثه این امر نیز محقق می‌شود و در حین مسئله گفت و گوی درسی، تذکرات تربیتی نیز بین طلاب بیان می شود.

 

حجت الاسلام گنابادی نژاد با بیان اینکه طلاب اهل مباحثه توفیقات پژوهشی بیشتری دارند، گفت: شنیدن خاطره مباحثه های اساتید در طول سال های متمادی از کارهایی است که انگیزه انجام این مسئله را برای طلاب بیشتر می کند و مسئولان مدارس نیز می توانند در این زمینه برنامه ریزی کنند.

 

وی با اشاره به مسئله آموزش مجازی و شیوع کرونا، ابراز کرد: امروز بهترین فرصت برای تقویت مباحثه در قالب گروه هایی در فضای مجازی است که ضعف های به وجود آمده از مسئله کرونا را می توان در دو حوزه آموزشی و تربیتی با تکمیل و تاکید بر مباحثه جبران کرد.

کد خبر 1024148

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha