به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رفسنجان حجت الاسلام اصغر عسکری در آئین تکریم همسران و مادران شهدا در مصلی شهر رفسنجان ضمن تبریک پیروزی انقلاب اسلامی و میلاد بانوی دو عالم، یاد و نام شهدا و ایثارگران و جانبازان و ... را گرامی داشت و افزود: دهه مبارک فجر امسال مصادف با سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و میلاد امام راحل شده و از حوزه علمیه حضرت زینب کبری (س) و بنیاد شهید و امور ایثارگران جهت برگزاری این آئین تشکر می کنیم.
امام جمعه رفسنجان در تبیین جایگاه زن افزود: خداوند در آیه ای از قرآن می فرماید هرکس عمل صالحی انجام دهد، کننده کارِ خوب از ارزش والایی برخوردار است و ما به او حیات طیبه عطا می کنیم.
امام جمعه رفسنجان افزود: فرقی نمی کند زن یا مرد باشد؛ مادرِ تربیت کننده رزمنده باشد یا بدرقه کنندگانِ رزمندگان و یا اینکه همسران شهدا و رزمندگان باشند که در نبود همسر خانه و فرزندان را اداره می کنند؛ بنابراین این انسانی که اهل عمل صالح باشد زن یا مرد باشد در حالی که ایمان و اعتقاد به این کار دارد؛ خداوند می فرماید ما به آن ها حیات طیبه الهی می دهیم پس همسران و فرزندان و مادران شهدا درست است غبطه می خورید که عزیزانتان به شهادت رسیدند اما شما هم در ثواب آن ها و در این حیات طیبه شریک هستید.
حجت الاسلام عسکری تصریح کرد: یکی از عوامل ارزش گذاری و برتر قرار دادن ممکن است در ماده اصلی آن باشد؛ خداوند مبدا زن و مرد را یکی می داند یعنی هم مرد و هم زن از یک ماده قابله ساخته شده اند آن ماده و عنصری که زن و مرد از آن ساخته شده اند خاک است بنابراین زن و مرد هم از نظر مبدا قابلی و هم از نظر مبدا فاعلی یکسان هستند و مبدأ سوم از عوامل مهم ارزشگذاری مبدأ تعلیمی است که مبدأ تعلیمی انسان (زن و مرد ) خداوند است.
وی ادامه داد: مولف همه ما خداوند است و بین زن و مرد تفاوت نیست و هر دو مکمل هم هستند و خداوند می فرماید زیبایی عالم به اختلاف آن است همچون رنگ ها که با هم فرق دارند اما در کنار هم قرار می گیرند و زیبایی خاصی پیدا می کنند.
امام جمعه رفسنجان با اشاره به اینکه زن و مرد در کنار هم و در تعامل با یکدیگر به تکامل می رسند؛ افزود: در دوران دفاع مقدس مردان به جبهه رفتند و زنان در پشت جبهه تلاش داشتند و در دوره حاضر هم زنان و مردان کنار هم هستند و نقش های بسیار زیبایی خلق می کنند از جمله تربیت خوب فرزندان و غیره ؛ لذا در روایات آمده در کنار هر مرد موفقی زن موفقی بوده و از دامان زن مرد به معراجمی رود.
وی اظهار کرد: اگر همسران و مادران نبودند آیا رزمندگان می توانستند در میدان جنگ خوش بدرخشند؟ در جریان کربلا اگر زینب نبود آیا ایثارگری های مردان و امام حسین (ع) به ثمر می رسید؟ پس نقش آفرینی زینب خون شهدای کربلا را به ثمر رساند.
امام جمعه رفسنجان ادامه داد: " حضرت فاطمه(س) به حضرت زینب وصیت می کند که تو در کربلا هستی و حسین در آخرین خداحافظی اش با تو، یک پیراهن کهنه طلب می کند و آخرین وداع برادر است و از جانب من زیر گلوی او را ببوس" این معنای خاصی دارد در واقع زنان را تشویق می کند که باید پسران و همسران را به میدان حق علیه باطل که خطر است فرستاد نه اینکه جلودار آن ها باشیم.
وی یاد شهید سلیمانی را گرامی داشت و گفت: بارها که سردار به جنگ می رفت خانواده اش به من زنگ می زدند که سردار سلیمانی به نبرد رفته و برای او یک قربانی خیرات کنید تا سالم و پیروز برگردد؛ یعنی خانواده او می دانستند که همسر و پدرشان برای یک عملیات سخت و پر خطر به جبهه می رود تما مانع او نشدند آیا این اعمال زنان کمتر از شهیدان است؟
نظر شما