به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، «جان احمد آقایی» شامگاه یکشنبه(19 بهمن) در گفتگوی خبری، سفر چند روز پیش رئیس دستگاه قضایی به استان را مورد اشاره قرار داد و اظهارکرد: در همین جا لازم میدانم از همه مدیران استان، نظامی، انتظامی، فرهنگی، مردمی، آموزشی، نمایندگان استان در مجلس و اصحاب رسانه که خالصانه اخبار این سفر را پوشش دادند، تشکر و قدردانی کنم.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گیلان با بیان اینکه با آمدن آیتالله رئیسی در دستگاه قضایی یک تفکر خردمندانهای در دستگاه قضایی تحت عنوان فساد ستیزی یا به عبارتی نهضت فسادستیزی خردمندانه دور از جوسازی ترویج پیدا کرد ابراز داشت: با حضور آیتالله رئیسی ما شاهد نشاط اجتماعی شدیم و بارقه امید در جهت مبارزه با فساد دمیده شد و مردم نگاه دیگری به مسئولان پیدا کردند.
وی با تاکید بر اینکه آیتالله رئیسی فسادستیزی را ابتدا از خود دستگاه قضایی در سطح ملی آغاز و همین تفکر در استانها و توسط رئیس کلهای دادگستریها هم رواج پیدا کرد افزود: در برخی از کارخانههای گیلان غارتگری در بستر قانون انجام گرفت مانند کارخانه پوشش که با 85 هکتار و چهار هزار کارگر روزی بزرگترین صنعت نساجی در خارمیانه بود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گیلان با تاکید بر اینکه کارخانه پوشش امروزه به دلیل سوء مدیریت به تلی از خاک تبدیل شده است تصریح کرد: در شرکت الکتریک که در بخش صنعت، روزگاری نگین انگشتری استان گیلان بود و در صنعت ابریشم و نوغانداری هم با قدمت بیش از 800 سال همین اتفاقات غمبار رخ داد.
آقایی با بیان اینکه کارخانه نساجی در سال 82 به علت سوءمدیریت در واگذاری و انتفاع شخصی در اصل 44 نابود شد گفت: این کارخانه در همان سال یک میلیارد تومان قیمتگذاری و 90 میلیون آن پرداخت شد و چون نتوانستند در طی چند فقره چک مابقی را پرداخت کنند در سال 89 آمدند با سه تسهیلات به مبلغ هفت میلیارد تومان تسویه حساب کردند و با حدودا 49 میلیارد تومان کارخانه را فروخته و 42 میلیارد نقدا گرفتند.
وی با تاکید بر اینکه در شرکت پوشش، رشت الکتریک و صنایع نساجی گیلان بر مبنای اصل 44 باید فرآیند احیاء کارخانجات و پرهیز از تغییرکاربری اجرایی میشد افزود: این موضوع به هیچ عنوان در سه کارخانه یاد شده تحقق پیدا نکرد و این مشکلی است که در همان سالها و در زمان تصدی دولت وقت در کل کشور و بسیاری از استانها اتفاق افتاد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گیلان در مورد اراضی پادگان حسنرود هم ابراز داشت: این پادگان یک مرکز نظامی و نیروی دریایی است که در سال 92 فردی آمده با یک رانتی و با حمایت برخی از نهادها برای آن سند گرفته و دو سال پیش که پیشنهاد داده بود تا آن را با نیروی دریایی معامله کند که ما با رایزنیهایی در قدم نخست جلوی نقل و انتقال را گرفتیم.
آقایی با بیان اینکه در بررسیهای به عمل آمده مشخص شد که تمام مدارک این فرد جعلی است عنوان کرد: در مطالعات ما مشخص شد که اراضی پادگان حسنرود را افرادی که مستثنئات داشتند در همان زمان طاغوت خریداری کردند و جای تاسف و تعجب هم اینجا هست که این مکان یک مکان نظامی است.
وی حفاظت و حراست از کیان و هستی و مرز بوم ایران اسلامی توسط نیروهای مسلح را مورد اشاره قرار داد و یادآور شد: عدهای از عزیزان ما در آن طرف مرز در مقابل دشمن و داعشان ایستاده و مبارزه کردند و شهید شدند تا دشمن وارد کشور نشود اما در مقابل عدهای در داخل میخواهند این آسایشگاه نظامیان را بگیرند و نمیدانم چه منطقی پشت این کار است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گیلان ادامه داد: اگر این آقایان یک لحظه به خرد خود و گریه فرزندان شهدای مدافع حرم که اکثرا هم جوان هستند مراجعه کرده و به گریههای بچههای آنان که شبانهروز بهانه پدران خود را میگیرند توجه کنند قطعا میآیند و در درگاه خداوند سبحان از اعمال خود توبه میکنند.
آقایی با تاکید بر اینکه فرمانده نیروی دریایی استان گیلان باید به فکر تجهیزات باشد و نیروهای خودش را در جهت دفاع از کیان نظام آماده کند افزود: متاسفانه با وجود چنین کارهای مهمی در حال حاضر فرمانده نیروی دریایی استان ما باید هر لحظه به این فکر باشد که پادگان باید تخلیه شود و این یک درد بزرگی در جامعه است.
وی ابراز داشت: من از ریاست قوه قضائیه آیتالله رئیسی خالصانه تقاضا کردم که با این پدیده زشت و با آن کسانی که در پشت پرده کمین کردهاند و میخواهند معاملهای را انجام دهند، برخورد شود و در همین جا لازم است از رییس کل دادگستری گیلان تشکر کنم که اگر ایشان نبود قطعا این افرادی که صاحبان قدرت هستند کار غیرقانونی خود را به ثمر میرساندند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گیلان در ادامه به ویژگیهای ظاهری استان اشاره کرد و با تاکید بر اینکه منابع طبیعی از جمله داشتههای ارزشمند گیلان است افزود: استان گیلان صاحب جنگلهای هیرکانی با پیشینه عصر یخبندان در دوره سوم زمین شناسی است اما متاسفانه هر روز به بهانههای مختلف و در بستر قانون به این اراضی تجاوز میشود.
*رفع تصرف 9 هزار و 150 هکتار از جنگلهای هیرکانی گیلان
آقایی با انتقاد از انباشت پسماند و توسعه طرحهای خدماتی در دل جنگلهای هیرکانی استان گیلان عنوان کرد: در این مورد هم دستگاه قضایی و ریاست قوه بر این امر تاکید داشتند که با جدیت ورود شود و رئیس کل دادگستری گیلان و دادستانهای استان هم در جهت اجرای راهبردهای فرمان رهبری و دستگاه قضایی با قاطعیت در صحنه حاضر شوند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گیلان با بیان اینکه در چند ساله اخیر تاکنون حدود 9 هزار و 150 هکتار از جنگلهای هیرکانی استان رفع تصرف شدهاند خاطرنشان کرد: در همین 10 ماهه امسال هم با مدیریت ریاست دادگستری گیلان، دادستانهای پرتلاشمان و نیروهای خادم منابع طبیعی توانستیم هزار و 350 هکتار از اراضی جنگلی را رفع تصرف کنیم.
نظر شما