به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، « مهدی دسینه » در نشست خبری به تشریح آخرین وضعیت سهام عدالت در استان هرمزگان پرداخت و با اشاره به درپیش بودن انتخابات هیات مدیره شرکت سهام عدالت، خاطرنشان کرد: افرادی که روش غیر مستقیم را برگزیده اند می توانند پس از احراز هویت در سجام در انتخابات تعیین هیات مدیره شرکت سرمایه گذاری استان هرمزگان شرکت کرده و پنج نفر را به عنوان اعضای هیات مدیره انتخاب کنند.
وی با بیان اینکه تاکنون ۵۹ درصد از سهامداران در سامانه سجام احراز هویت شده اند، افزود: استان هرمزکان در تاریخ ۲۱ اسفندماه می تواند انتخابات را برگزار کند.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان هرمزگان ادامه داد: برای اعلان نامزدی در این انتخابات، افراد باید دارای یک سری صلاحیت های عمومی و تخصصی باشند.
وی با اشاره به اینکه تا امروز ۴۱ نفر برای این انتخابات در استان هرمزگان ثبت نام کرده اند، عنوان کرد: تا پایان ماه بهمن فرصت نام نویسی برای نامزدی در این انتخابات وجود دارد.
دسینه ابراز امیدواری کرد که سهامداران در انتخاب اعضای هیات مدیره دقت کافی را کنند زیرا سرمایه عظیمی در گرو تصمیم این پنج فرد منتخب خواهد بود.
وی با اذعان به اینکه چند بار نامه نگاری صورت گرفته تا عملکرد اعضای هیات مدیره در طول ۱۰ سال به صورت شفاف اعلام شود که تاکنون صورت نگرفته است، تصریح کرد: برای ثبت نماد شرکت سرمایه گذاری هرمزگان در بورس نیاز به بیلان مالی است که باید اعلام شود و امیدوارم این امر هرچه زودتر محقق شود.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه تمامی شرکت ها و بنگاه های اقتصادی هرمزگان باید مالیات و ارزش افزوده خود را در استان پرداخت کنند، اذعان کرد: این در حالی است که بسیاری از شرکت ها هنوز در این خصوص اقدامی نکرده اند.
وی در خصوص قانون پرداخت مالیات شرکت ها و بنگاه های اقتصادی در محل فعالیت، تصریح کرد: باید تمامی شرکت ها و بنگاه های اقتصادی هرمزگان مالیات و ارزش افزوده خود را در استان پرداخت کنند در حالی که بسیاری از شرکت ها همچون نفت ستاره خلیج فارس، سازمان بنادر و دریانوردی، فلات قاره و ... همچنان ارزش افزوده خود را در بیرون از هرمزگان پرداخت می کنند.
دسینه با اشاره به اینکه ارزش افزوده شرکت نفت ستاره خلیج فارس در سال ۹۶ رقم ۸۰۰ میلیارد تومان بود که در تهران پرداخت شده است، عنوان کرد: پرداخت این مبلغ در هرمزگان می توانست زمینه ساز دستاورد بزرگی در توسعه زیرساخت ها باشد که همتی جمعی مسئولان استان و کشور را می طلبد.
وی همچنین با اشاره به اینکه مرکز خدمات سرمایه گذاری هرمزگان علاوه بر فراهم کردن شرایط مناسب سرمایه گذاری در توسعه سرمایه گذاری و روابط اقتصادی خارجی حائز اهمیت است، افزود: اطلس سرمایه گذاری هرمزگان در ۹ بخش تهیه و تدوین شده و در سایت این مرکز قراردارد و به دنبال آن هستیم تا با تقویت این مرکز به رشد و توسعه استان هرمزگان کمک کنیم.
دسینه با بیان اینکه ساماندهی و سنددار کردن اموال دستگاه های اجرایی از دیگر برنامه های در دستور کار اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان هرمزگان است، عنوان کرد: عدم سنددار بودن اموال دستگاه های اجرایی سبب بروز اختلاف در برخی از زمینه ها شده که با انعقاد تفاهم نامه مابین دستگاه قضایی و وزارت اقتصاد و دارایی در شرف حل این مشکل هستیم.
وی با اشاره به اینکه به شدت به دنبال جذب تسهیلات به پروژه های سرمایه گذاری در هرمزگان هستیم، بیان کرد: از این طریق می توانیم پروژه های زیرساختی استان هرمزگان را با شتاب بیشتری حرکت دهیم و زمینه ساز توسعه استان هرمزگان باشیم.
نظر شما