به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی، مالک شریعتی در نخستین همایش سراسری کارگروه های استانی بانوان جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی با اشاره به شقوق مختلف استقلال اعم از استقلال سیاسی، فرهنگی، دفاعی، امنیتی و اقتصادی، گفت: انقلاب اسلامی استقلال سیاسی را در کشور ما به طور کامل محقق کرد و در این نظام در طول تاریخ ملت با انتخاب های خود در شکل گیری سرنوشت خود نقش ایفا کرده اند.
نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: در تاریخ انقلاب اسلامی مردم فرد خائن یعنی بنی صدر را کنار گذاشتند و به جای آن فرد خادم ملت یعنی آیت الله خامنه ای را با رای قاطع جایگزین کردند. این اتفاقات تاریخ معاصر درس آموز و عبرت آموز است.
شریعتی اظهار کرد: امروز هم اگرچه برخی کم کاری های دولت فعلی را به نوعی نشات گرفته از اثرگذاری نیروهای غربی بر انتخابات ایران و انتخاب ملت عنوان می کنند، اما باز هم در نهایت آنچه رخ می دهد، بیرون آمدن انتخاب مردم از صندوق های رای است. در واقع این ملت هستند که در برهه ای مجلس ششم را انتخاب می کنند و در برهه دیگر مجلس یازدهم را تشکیل می دهند که به گفته مقام معظم رهبری یکی از انقلابی ترین ادوار مجالس کشور است.
وی با بیان اینکه در گام دوم انقلاب باید مجلس یازدهم و دولت سیزدهم نقش پررنگی برای تحقق اهداف انقلاب اسلامی ایفا کنند، گفت: اکنون زمانی است که مجلس باید تحول کشور به ویژه در قوه اجرایی را دنبال کند و امیدواریم دولت بعدی اهدافی همچون انقلابی گری، عدالت طلبی، فسادستیزی، پاکدستی، خدمتگزاری، کارآمدی جوانگرایی و تجربه مداری توامان را محقق کند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه باید دولتی متناسب با شرایط روز کشور تشکیل شود، گفت: انقلاب اسلامی در حوزه استقلال دفاعی نیز برکات زیادی داشته و ما را از نقطه دکترین دفاعی به دکترین تهاجمی نسبت به دشمن رسانده است. به این ترتیب 7 تریلیون دلاری که امریکا برای کسب جایگاه در منطقه خاورمیانه هزینه کرده، به اذعان مقامات سیاسی این کشور بی فایده بوده و ای ندر حالی است که نقش جمهوری اسلامی ایران در منطقه کاملا مشهود است.
شریعتی ادامه داد: ایران در حال حاضر محور جبهه مقاومت در منطقه است و خاورمیانه اکنون در سیطریه نیروهای مقاومت اعم از حشدالشعبی عراق، حزب الله لبنان، نیروهای مردمی سوریه و کمی دورتر انصارالله یمن است که همگی با یکدیگر به لحاظ سیاسی هم پیمان هستند.
وی سپس با اشاره به اینکه بخشی از کاستی ها در حوزه فرهنگی نیز با آتش به اختیار شدن کانون های فرهنگی و انجام فعالیت های رسانه ای برطرف شده است، افزود: به این ترتیب در حوزه استقلال فرهنگی نیز دستاوردهای انقلاب اسلامی پرشمار بوده و البته همچنان کار بسیاری باید انجام شود.
این نماینده مجلس با اشاره به اینکه بحث استقلال اقتصادی، پاشنه آشیل ماست که دشمن نیز آگاهانه نقطه تهاجم خود را در محدوده فعالیت اقتصادی انتخاب کرده است، گفت: اگر دشمن بتواند در حوزه اقتصادی بر ملت ایران فائق آید، دراین صورت می تواند جنبه های دیگر استقلال کشور را نیز تحت تاثیر قرار دهد. بنابراین رفع مشکلات اقتصادی باید اکنون با اولویت دنبال شود. کمااینکه مقام معظم رهبری نیز در این حوزه طی سال های اخیر بارها تاکید کرده اند که ما نباید اتکایی به دشمنان خود داشته باشیم.
شریعتی ادامه داد: تجربه هم نشان داده حتی زمانی که استقلال به دست آمده، زمانی که رهبران نیم نگاهی به غرب داشته اند شکست خورد اند و تجربه مرحوم مصدق از این دست است. در سال های اخیر نیز در کشورهایی مثل مصر و لیبی تجربه هایی مشابه شکل گرفت. بنابراین ملت ایران در جنگ اقتصادی که استکبار علیه ما به راه انداخته، باید از بیگانگان انقطاع کامل داشته باشد و امیدی به آنها نبندد.
وی در پاسخ به سوالی درباره تشکیل ائتلاف جمعیت رهپویان و جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی با عنوان «جبهه تحول خواهان انقلابی» توضیح داد: فعالیت های سیاسی مشترک این دو تشکل سابقه ای بیش از 10 ساله دارد و پیش تر نیز مجموعه ای نیروهای اصولگرا با عنوان تحول خواه در عرصه سیاسی حضور داشتند. اما در دوره کنونی نیز با توجه به شرایط خاص کشور که نیازمند تحولات اساسی است، این تشکیلات را مجددا فعال کردیم تا فضای همگرایی و همفکری که قبل تر نیز وجود داشت، در این دوره احیا شود.وی خاطرنشان کرد: برای انتخابات پیش روی ریاست جمهوری و شوراها و نیز انتخابات بعدی مجلس و خبرگان شاخص هایی برای انتخاب اصلح تعریف کرده ایم که فسادستیزی، پاکدستی، عدالت طلبی و ساده زیستی از مهمترین آنهاست؛ چراکه این شاخص ها در برخی حوزه ها به شدت کمرنگ شده است. به این ترتیب در صدد هستیم شورای انقلاب در انتخاب نهایی خود این شاخص ها را با ضریب بالا مدنظر قرار دهد.
وی با بیان اینکه فعلا برای عنوان مصادیق مطلوب برای نامزدی ریاست جمهوری زود است، در عین حال گفت: علاوه بر شاخص هایی که به آنها اشاره شد، قدرت رای آوری افراد نیز برای ما مهم است، طوری که نامزد نهایی باید رای مثبت بیشتر و رای منفی کمتری داشت باشد.
شریعتی ابراز امیدواری کرد میان نیروهای انقلاب برای انتخابات آتی اتحاد شکل بگیرد و هشدار داد در غیر این صورت ممکن است تجربه انتخابات 92 تکرار شود و رقیب با اختلاف آرای کم در نهایت بتواند پیروزی را از آن خود کند.
وی در پاسخ به سوالی درباره «طرح شفافیت» در مجلس نیز توضیح داد: به دلیل بروز نوعی غفلت و شاید بدشانسی این طرح 65 درصد از آرا را به دست آورد. البته این مقدار نسبت به دوره های گذشته که حدود نصف یا کمتر از آن رای می آورد، قابل توجه است، اما میزان رای مذکور برای ما قابل قبول نیست. در عین حال امیدواری این طرح بار دیگر به صحن بیاید و این بار رای گیری شفاف صورت گیرد. در این صورت طرح شفافیت از این گردنه عبور خواهد کرد و اجرایی می شود.
نظر شما