ارتقای دینداری در میان خانواده ها یکی از اهداف اصلی تأسیس حوزه علمیه خواهران است

مدیرحوزه علمیه خواهران استان کرمان گفت: هدف اصلی از تأسیس حوزه علمیه خواهران؛ گسترش تحصیلات دینی در میان خواهران و از طرفی ارتقای دینداری در آنان است تا به تبع آن، دینداری در بین خانواده ها گسترش یابد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان؛ مرحمت محمدی، سه شنبه(۲۸ بهمن) در نشست خبری با موضوع جذب و پذیرش طلاب مدارس علمیه خواهران استان؛ یکی از برکات و دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی را حوزه های علمیه خواهران دانست و گفت: گرچه سابقه تحصیل امور دینی خواهران از سال های ۱۳۴۰ و ۱۳۴۱ در کشور آغاز شده اما بعد از انقلاب گسترش یافت و به صورت رسمی از سال ۱۳۶۰ در قم و اصفهان و تهران است.

 

 

مدیرحوزه های علمیه خواهران استان کرمان افزود: در سال ۱۳۶۳ جامعة الزهرا سلام الله علیها به دستور امام راحل تأسیس شد و به دنبال آن از سال ۱۳۷۵ با راه اندازی مرکز مدیریت خواهران در قم، مدارس علمیه خواهران کل کشور تحت پوشش این مرکز قرار گرفت و امورات این مدارس ساماندهی شد.

 

 

وی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۵۰۰ مدرسه علمیه خواهران در کشور و ۲۳ مدرسه در استان کرمان و در سطوح مختلف مشغول به فعالیت هستند؛ مجموع طلاب و دانش آموختگان مدارس علمیه خواهران استان کرمان را ۶ هزار نفر اعلام و بیان کرد: حوزه علمیه خواهران کرمان با این ظرفیت منشأ خیرات و برکات است و توانسته در عرصه های مختلف ایفای نقش کند و تاثیرگذار باشد.

 

 

محمدی با یادآوری بخشی از فرمایشات امام خامنه ای مبنی بر اینکه «حوزه علمیه خواهران، پدیده عظیم و مبارکی است...» اظهار کرد: هدف اصلی از تأسیس حوزه علمیه خواهران؛ گسترش تحصیلات دینی در میان خواهران و از طرفی ارتقای دینداری در آنان است تا به تبع آن، دینداری در بین خانواده ها گسترش یابد.

 

 

وی اهداف جزئی مترتب بر تأسیس حوزه علمیه خواهران را ناظر به عرصه های آموزش، پژوهش و فرهنگی دانست و تصریح کرد: در عرصه آموزش؛ تربیت زنان خبره و فقیه و پاسخگوی نیاز زنان؛ در عرصه پژوهش، پرورش بانوان صاحب نظر، پژوهشگر و صاحب قلم و در عرصه فرهنگی؛ تربیت مبلغان به منظور گسترش آموزه های دینی مد نظر است.

 

 

مدیرحوزه علمیه خواهران استان کرمان تحصیل بانوان در مدارس علمیه را فرصتی برای رشد و شکوفایی استعدادهای این قشر از جامعه دانست و با این تشبیه که زن مانند قرآن انسان ساز است و می تواند زمینه عروج انسان را به کمالات عالیه فراهم کند؛ بر معرفی هر چه بیشتر مدارس علمیه خواهران، ظرفیت این مدارس و مفاخر آن از طریق رسانه ها تأکید کرد و گفت: وقتی توانمندی طلاب را معرفی کنیم، مردم با آن آشنا می شوند که جایی به عنوان ملجأ می تواند پاسخگوی آنان باشد.

 

 

توضیحات مبسوط مدیرحوزه علمیه خواهران استان کرمان در خصوص موضوع این نشست خبری متعاقباً منتشر می شود.

 


 

کد خبر 1027913

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha