به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، «جمیل عباسی غریب» امروز (سه شنبه، ۲۸بهمن) در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: یکی از ماموریتهای آموزش و پرورش در بحث تحقق سند بنیادین، برنامه راهیان نور است.
معاون فرهنگی، پرورشی آموزش و پرورش گیلان با بیان اینکه برنامه راهیان نور یکی از برنامه های کلیدی آموزش و پرورش است که در این سفر معنوی ارزش ها و آرمان ها از نسل گذشته به نسل آینده انتقال داده می شود گفت: برای اجرای این برنامه، یک سند و تفاهم نامه بین سپاه و بسیج دانش آموزی وزارت آمورش و پرورش تنظیم شد که هرساله دانش اموزان به مناطق غرب و جنوب کشور اعزام شوند.
وی به بحران کرونا اشاره و اذعان کرد: تهدید کرونا در آموزش و پرورش تبدیل به فرصت شد و با بهره گیری از فضای مجازی برنامه امسال راهیان نور در شبکه شاد با اجرای برنامه های متنوع شاد برگزار شد.
غریب با اعلام اینکه در این طرح از ۳۶ هزار و ۳۰۰ دانش آموز دوره دوم متوسطه استفاده شد افزود: روایتگری مزار شهدای گیلان، آرامگاه میرزاکوچک و گلزار شهدای بندرانزلی در فضای مجازی به صورت هنرمندانه و جذاب برای دانش آموزان اجرا شد.
وی اضافه کرد: مناطق جنگی به صورت آنلاین و برخط برای دوره متوسطه اول همراه با خانواده ها برگزار شد و در این دوره ۶۱ هزار و ۴۰۰ دانش آموز از این سفر معنوی مجازی بهره مند شدند.
غریب تصریح کرد: طبق گزارش های دریافتی یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر بازدید از راهیان نور فضای مجازی گیلان در شبکه شاد انجام شد که در نوع خود بی نظیر بود.
معاون فرهنگی پرورشی ادارهکل آموزش و پرورش استان گیلان اذعان داشت: با کاهش بیماری کرونا ویروس در کشور سفر راهیان نور دانش آموزی به صورت حضوری برگزار می شود.
وی با تاکید بر اینکه گیلان با برگزاری راهیان نور مجازی مورد تشویق بسیج دانشآموزی کشور و آموزش و پرورش قرار گرفت خاطرنشان ساخت: کیفیسازی فعالیت ها و برنامه ها همواره مورد توجه رهبری قرار دارد بارها ایشان سفارش می کردند که فعالیت ها این حوزه آغشته به هنر، شعر و ادبیات شود.
نظر شما