«حسین خورشیدی» امروز(سه شنبه، ۲۸ بهمن) در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندر آستارا،اظهارکرد: نهمین دوره طرح ملی دادرس با توجه به شیوع کووید ۱۹ در بستر فضای مجازی (شبکه شاد) در شهرستان آستارا اجرا می شود.
رییس جمعیت هلال احمر بندر آستارا با بیان اینکه این طرح در سال تحصیلی ۱۴۰۰ - ۱۳۹۹ در ۲۰ مدرسه متوسطه دوره اول این شهرستان برگزار می شود، افزود: ۷۲۰ نفر از دانش آموزان پایه هشتم از کلاس های مجازی این طرح در بستر شبکه دانش آموزی شاد بهره مند هستند.
وی با اشاره به اینکه ۹ مربی جمعیت هلال احمر شهرستان آستارا در قالب این طرح مشغول به آموزش دانش آموزان هستند، تصریح کرد: نهمین دوره طرح ملی دادرس با مشارکت معاونت پرورشی آموزش و پرورش آستارا اجرا می شود.
خورشیدی به اهمیت برگزاری هرچه بهتر طرح ملی دادرس اشاره کرد و گفت: این طرح به منظور تربیت دانش آموزان آماده در شرایط سخت به ویژه در مواجه با حوادث و بلایای طبیعی است.
رییس جمعیت هلال احمر بندر آستارا با بیان اینکه دانش آموزان مدارس از اجرای طرح دادرس در بستر شبکه شاد استقبال خوبی داشته اند، افزود: با مشارکت اداره آموزش و پرورش در ۲۰ دبیرستان دوره اول بندر آستارا برای پیگیری امور اجرایی طرح دادرس، کانون دانش آموزی جمعیت هلال احمر راه اندازی شده است.
وی ادامه داد: دانشآموزان در قالب طرح مذکور مهارت هایی همچون پناه گیری، تخلیه اضطراری، ارزیابی و کنترل علائم حیاتی، پانسمان، بانداژ، آتل بندی، اطفای حریق و چادرزنی را آموزش می بینند.
خورشیدی خاطرنشان کرد: آموزش های امدادی زمانی در جامعه گسترش می یابد که تبدیل به ارزش اجتماعی شوند و برای تحقق این امر بایستی دستگاه های متولی امداد و نجات و آموزش های همگانی، صداوسیما و آموزش و پرورش، مدیریت بحران و شهرداری ها و سایر دستگاه ها با فرهنگ سازی لازم جایگاه افراد آموزش دیده در جامعه را ارتقاء دهند تا به ارزش اجتماعی به آنها نگاه شود که در اینصورت ارزش اجتماعی منجر به تولید سرمایه اجتماعی میشود.
نظر شما