به گزارش خبرگزاری شبستان از باخرز، «سید امیر حسین گرگانی» امروز(۲ اسفند) در مراسم امضای تفاهمنامه اجرای چالش زعفران باخرز که به همت شرکت پیشگامان بنیاد تعاون بسیج و با حضور جمعی از مسئولان کشوری و استانی در فرمانداری باخرز استان برگزار شد گفت: مرکز رشد این پژوهشکده به عنوان اولین مرکز رشد نهادهای اقتصادی حاکمیتی آمادگی دارد تا در اجرای چالش زعفران باخرز و افتتاح کارخانه نوآوری زعفران باخرز مشارکت داشته باشد.
رئیس پژوهشکده سوانح طبیعی افزود: پژوهشکده سوانح طبیعی در باخرز همه تسهیلگران محلی خود را در راستای برنامههای چالش زعفران باخرز فعال خواهد نمود و معتقدیم در اجرای این چالش نقش اساسی و اصلی را باید مردم باخرز ایفا نمایند، ما در تنظیم آر-اف-بی های دقیق زنجیره ارزش زعفران باخرز نیز مشارکت علمی و تخصصی خواهیم داشت.
«حسین قشمی» نیز در این نشست اظهار داشت: هدف از برگزاری این چالش شناسایی خلاءهای نوآورانه و فناورانه صادرات زعفران شهرستان باخرز با تکیهبر تکمیل زنجیره ارزش این محصول است.
دبیر چالش زعفران باخرز با تأکید بر لزوم بهرهمندی از ظرفیت اکوسیستم دانشبنیان و شبکه سیاستگذاری کشور در راستای اجرای چالش زعفران باخرز ابراز داشت: افتتاحیه رسمی این چالش نوآورانه، همزمان با راهاندازی و فعال شدن کارخانه نوآوری زعفران در شهرستان باخرز در فروردینماه ۱۴۰۰ انجام خواهد شد و اختتامیه این چالش نیز در آبان ماه ۱۴۰۰ انجام میشود.
وی با اشاره به مدل سرمایهگذاری بر روی ایدههای برتر چالش نوآوری باز زعفران باخرز گفت: تأکید ما این است که مردم شهرستان باخرز حتماً در منافع برگزاری این چالش و رفع مسائل این حوزه سهیم باشند و گامهای این اقدام با همکاری خود آنها برداشته شود.
«شافعی» نیز در این نشست اجرای چالش زعفران را گامی مهم در تحقق پیشرفت و آبادانی دانست و اظهار داشت: بهرهمندی از اقدامات نوآورانه و فناورانه در این چالش سبب افزایش سهم تولیدکننده در زنجیره ارزش زعفران میشود.
فرماندار باخرز با بیان اینکه محوریت کار در حوزه زعفران در اختیار مردم است ابراز داشت: مشارکت گسترده مردم در چالش زعفران باخرز امری مهم و انکارناپذیر است که سبب موفقیت این چالش میشود.
وی با تأکید بر لزوم مارکتینگ و برندینگ زعفران باخرز خاطرنشان کرد: اجرای چالش زعفران باخرز سبب جهش صادرات این محصول در این شهرستان میشود.
نظر شما