به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان ایلام، عصر امروز(۲ اسفند) در حاشیه پنجاه و هشتمین جلسه ستاد استانی مدیریت مبارزه با کرونا در این استان، اظهار کرد: یک سال از شیوع بیماری کرونا گذشت و تمام مسئولان و دست اندرکاران در کنار مجموعه دانشگاه علوم پزشکی برای خدمت به مردم و حفظ سلامت آنان تلاش و اهتمام ورزیدند.
«محمد کریمیان» گفت: کرونا در کشورمان اخیراً در حال افزایش و ورود به پیک بعدی کرونا است و برخی از استانهای کشور در حال حاضر به لحاظ شیوع بیماری کرونا وضعیت ثابتی دارند و برخی از استانها نیز روند شیوع کرونا در آنان افزایشی است.
وی با بیان اینکه استان خوزستان به عنوان همسایه جنوبی ایلام متاسفانه وارد پیک بعدی کرونا شده و آمار بیماران در حال افزایش است، افزود: ورود بیمارانی از کشور عراق به استان خوزستان باعث شده که آمار بیماری در این استان افزایش یابد و متاسفانه در این منطقه ویروس جهش یافته انگلیسی در حال شیوع است.
کریمیان با اشاره به اینکه در استان ایلام نیز شهرستان دهلران ۲مورد کرونای جهش یافته انگلیسی شامل یک خانم باردار و همسرش ثبت شده است، ابراز کرد: این مادر باردار به دلیل وخامت اوضاع عمومی به مرکز استان اعزام شد و با بارداری ۳۴ هفتگی تحت عمل جراحی سزارین قرار گرفت و حال نوزاد متولد شده مساعد است و این مادر باردار نیز در حال حاضر تحت درمان قرار دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان ایلام ابراز کرد: با توجه به تصمیماتی که در ستاد ملی مدیریت مقابله با کرونا امروز در مورد آن بحث و تبادل نظر شد، پیشنهاد ما این است که ورود و خروج در حوزه جنوب به خصوص از طرف خوزستان به طرف استان ایلام سختگیرانه باشد و شهرستان های جنوبی استان باید محدودیت در ورودی ها اعمال نمایند.
وی افزود: همچنین در رابطه با مرز بینالمللی مهران نیز امروز در ستاد ملی مدیریت مقابله با کرونا در مورد آن بحث شد و طبق اظهار نظرها باید در جهت پیشگیری از ورود بیماری به کشور بسته شود.
کریمیان تصریح کرد: بر اساس نظر و تصمیم دانشگاه علوم پزشکی هر فردی که از مرز بینالمللی مهران وارد و یا خارج شود، باید تحت انجام تست کرونا قرار گیرد چرا که در حال حاضر کشور عراق بیماری کرونا در حال افزایش است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان ایلام گفت: در دنیا بیش از ۱۱۱میلیون و ۲۴۹هزار ۷۴۱نفر به این بیماری مبتلا شدهاند و بیش از ۲ میلیون و ۴۶۳هزار و ۶۶۱نفر نیز در اقصی نقاط جهان جان خود را از دست دادهاند و ۸۶میلیون و ۱۳۲هزار و ۴۶۹نفر نیز بهبود یافتهاند.
وی بیان کرد: در کشورمان ایران از ابتدای شیوع بیماری کرونا تعداد یک میلیون و ۵۵۸هزار و ۱۵۹نفر به این بیماری مبتلا شده و تعداد ۵۹هزار و ۳۴۱نفر نیز متاسفانه بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادهاند، همچنین تعداد یک میلیون و ۳۳۱هزار و ۱۶۲نفر نیز بهبود یافتهاند.
کریمیان یادآور شد: در استان ایلام از ابتدای شیوع بیماری کرونا تا امروز، تعداد۲۵۵۸۶نفر به بیماری کرونا مبتلا شدهاند و متاسفانه تعداد ۶۶۴ نفر از هم استانیهایمان نیز جان خود را از دست داده اند. همچنین در حال حاضر تعداد ۲۶ بیمار مبتلا به کرونا در سطح بیمارستان های استان بستری هستند و مراحل درمان و مراقبت های مربوطه به آنان در حال طی شدن است و تعداد ۲۴۲۵۵مورد نیز از بیماران مبتلا به کرونا در سطح استان بهبودی کامل یافته اند.
وی تصریح کرد: در هفته اخیر خوشبختانه هیچ مورد فوتی ناشی از کرونا در استان نداشتیم و باید تمام تمهیدات را در استان به کار گیریم تا وارد پیک بعدی کرونا نشویم.
کریمیان ابراز کرد: در خصوص روند کلی وضعیت کرونا در استان در بهمن ماه، تعداد ۸۹۷۷مورد نمونه کرونا انجام شده که حاصل اجرای طرح محله محور شهید سلیمانی در استان است. همچنین تعداد بستریهای بهمنماه رقم ۲۳۷مورد میباشد که نسبت به تعداد ۲۷۳مورد بستری دیماه روندی کاهشی داشته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان ایلام با اشاره به اینکه موارد مثبت در بهمن ماه نیز تعداد۹۶۸ مورد بوده که نسبت به آمار ۸۰۲مورد مثبت دیماه روندی افزایشی داشته است، یادآور شد: در استان در بهمن ماه تعداد ۷ مورد فوتی داشتهایم در حالیکه نسبت به ۱۰ مورد فوتی دی ماه، ۳نفر کاهش داشته است.
وی خاطرنشان کرد: در آبانماه از هر ۱۰۰تست انجام شده، ۶۰درصد آنان مثبت بود اما در بهمن ماه این رقم به ۸درصد رسیده است و در صدد انجام تست مورد انتظار در استان نیز در حال حاضر۹۸درصد میباشد که رقم بسیار خوبی است.
نظر شما