«رضا مختاری» در گفت و گو با خبرگزاری شبستان اصفهان اظهار داشت: شهرداری اصفهان به منظور شناسایی، تبادل و ترویج دستاوردهای علمی و تجربی در حوزه مدیریت شهری، استفاده از توانمندی پژوهشگران، اساتید دانشگاه، دانشجویان، فناوران و شرکتهای دانشبنیان در حل چالشهای شهر اصفهان و مدیریت شهری اقدام به برگزاری این جشنواره کرده است.
دبیر چهارمین جشنواره ملی شهر پژوهی و نخستین جشنواره ملی فن پژوهی شهری افزود: شهرداری اصفهان، به منظور ترغیب تولید و اشاعه دانش کاربردی در حوزه مسائل شهری، موضوع زیست پذیری شهری را به عنوان محور اصلی جشنواره قلمداد کرده تا محوریت اصلی جشنواره معطوف به حل مسایل کلیدی و چالش های اصلی مدیریت شهری باشد.
مختاری با اشاره به تلاش برای شبکه سازی و ارتباط با اندیشمندان، نخبگان شهری، سازمان ها، نهادها، مراکز پژوهشی و بهره گیری از ظرفیت های جامعه دانشگاهی، هدف از این اقدام را هم افزایی علمی و بهره گیری از خرد جمعی در راستای تکمیل زنجیره علم، فناوری و نوآوری های شهری و استفاده از ظرفیت دانشگاه ها و مراکزی که با شهرداری اصفهان تفاهم نامه همکاری بسته اند، دانست.
دبیر علمی این جشنواره با تاکید بر بهره گیری حداکثری از مشارکت اساتید دانشگاه ها و نخبگان مدیریت شهری به عنوان اعضای کمیته های علمی جشنواره در فرایندهای ارزیابی و داوری آثار، اعلام کرد: استقلال کمیته های علمی در فرایند داوری را از اصول جشنواره می دانیم و شفافیت، امانت داری، رعایت اصل بی طرفی و مسئله محوری در تمامی مراحل جشنواره رعایت و در حد بضاعت جشنواره پدیدآورندگان آثار علمی و پژوهشی و نیز پیشکسوتان حوزه های مختلف برنامه ریزی و مدیریت شهری، تکریم و تقدیر خواهند شد.
وی گفت: مشارکت و نقش آفرینی موثر و فعال بدنه کارشناسی و نخبگان علمی و دانشگاهیان مسیری است که مدیریت شهری در جهت ایجاد شهری زیست پذیر باید آن را تقویت و ترویج کند و این جشنواره در راستای تحقق این هدف تلاش می کند.
مختاری اظهار کرد: اگر پژوهش به عنوان منبع بالقوه ایده در شهرها در نظر گرفته شود با ورود به عرصه عمل، زمینه رشد و توسعه شهری را فراهم می سازد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه پیام نور استان اصفهان اضافه کرد: کاربست پروژه ها در سازمان های اجرایی مانند شهرداری اصفهان منجر به تصمیم گیری های بهتر در افزایش بهره وری سازمانی، حل مسائل و مشکلات شهری و دستیابی به برنامه ریزی مطلوب شهر و شهروندان می شود.
دبیر علمی جشنواره ملی شهرپژوهی ادامه داد: داوری اولیه و داوری تخصصی آثار در بازه زمانی ۱۵ اسفند ۱۳۹۹ تا ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ انجام می شود و اختتامیه جشنواره نیز ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ برگزار می شود.
وی تاکید کرد: علاقه مندان برای ارسال آثار خود از تاریخ ۵ بهمن ماه ۱۳۹۹ تا ۱۵ اسفند ماه ۱۳۹۹ فرصت دارند.
به گفته معاون پژوهش و فناوری دانشگاه پیام نور استان اصفهان محورهای جشنواره شامل کاهش آلاینده های محیطی با تمرکز بر آلودگی هوا، روان سازی عبور و مرور شهری و حمل و نقل و ترافیک، گردشگری شهری و فرهنگ شهروندی، بهره وری و اقتصاد شهری، رسانه، ارتباطات و دیپلماسی شهری و بین المللی، مدیریت ایمنی و بحران با تاکید بر تاب آوری شهری، سلامت و سرزندگی فضاهای شهری، آینده پژوهی، برنامه ریزی شهری و شهرسازی، نوآوری شهری و استفاده از فناوری های نوین در مدیریت شهری و شهر هوشمند، مدیریت عمران شهری و حقوق شهروندی تعریف شده است.
مختاری خاطرنشان کرد: علاقمندان می توانند آثاری که بازه انتشار آنها از ابتدای سال ۱۳۹۶ تا انتهای دی ماه ۱۳۹۹ است را در قالب مقاله، کتاب، پایاننامه، طرح پژوهشی، محصول فناورانه و تولیدات رسانهای برای اشتراک آخرین یافته ها، نظریات علمی و راهکارهای نوآورانه در جهت توسعه پایدار شهری، از طریق سامانه ثبتنام جشنواره به آدرس http://fpisfahan.ir ثبت و بارگذاری کنند تا در فرآیند داوری شرکت داده شوند.
نظر شما