حجت الاسلام مهدی واعظ موسوی، سخنور مذهبی با بیان اینکه اگر مدیریت زندگی بشر با توجه به مقیاس های اندازه گیری تعالیم دینی و سیره اهل بیت(ع) تطبیق شود در برابر آسیب های اجتماعی مصون می شود، به خبرنگار شبستان در مشهد، گفت: تعالیم دینی عامل پایداری شیرازه خانواده و بنیان آن در جامعه است.
وی با اشاره به اینکه سلامتی خانواده به بنیان جامعه استحکام می بخشد، افزود: موفقیت در زندگی خانوادگی تابع دانش زندگی، اراده و عزم جدی برای رسیدن به اهداف و کمالات معنوی است که باعث سعادتمندی بشر می شود.
حجت الاسلام واعظ موسوی با اشاره به اینکه توحید و خداپرستی موجب می شود نگرش فرد به همه هستی و زندگی انسان، هدفمند و معنادار باشد و در رفتارها با انسجام، وحدت رویه و آرامش عمل کند، اظهار داشت: باور به خدا، همه رفتارها و زندگی خانوادگی را به سوی کسب رضایت خداوند، سوق می دهد و فردی که خدا را ناظر و همراه خود می بیند، تلاش می کند در برخورد با اعضای خانواده و انجام وظایف خانوادگی، رضایت خدا را جلب کند و تسلیم و رضا به مقدرات الهی از آثار ایمان به خداست.
وی با اشاره به اینکه اعتقاد به رسالت و امامت رکن دین داری است، تصریح کرد: در زندگی انسان، نقش باور به اصل نبوت و امامت موجب آموزش امور دینی به ویژه زندگی بر اساس اصول دینی و الگو گیری از سیره ائمه اطهار(ع) می شود.
سخنور مذهبی گفت: الگو گیری از رسالت و امامت، عامل اساسی یادگیری و تربیت اسلامی است چراکه تبعیت از الگو های شایسته انسان را از منجلاب آسیب های اجتماعی، فرهنگی و غیره نجات می دهد.
وی دین را مهم ترین عامل ثبات و پایداری ازدواج عنوان کرد و اذعان داشت: شناخت تعالیم دین زیر بنای موفقیت زندگی خانوادگی در اجتماع است چرا که در دین اسلام خانواده اولویت بر مسائل دیگر دارد.
حجت الاسلام واعظ موسوی گفت: نقش زن در خانواده محوری و سازنده است و هیچ چیزی جایگزین نقش همسری و مادری نمی شود.
پایان پیام/
نظر شما