«عباس قریب زاده»، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری به اقدامات مهم کانون فرهنگی هنری امام خمینی (ره) روستای امامیه شهرستان نکا در راستای مقابله با کرونا ویروس اشاره کرد و گفت: در این روستا ۵۰ خانوار حدود ۲۰۰ نفر زندگی می کنند؛ مردم روستا غالبا کارگر هستند، ما در این کانون همه افراد را با اولویت نیازمندان تحت پوشش و رصد داریم.
مدیر مسئول کانون فرهنگی هنری امام خمینی (ره) روستای امامیه شهرستان نکا، افزود: از سال گذشته با شیوع ویروس کرونا سعی کردیم از انجام هر کاری که از دستمان برمیآید کوتاهی نکنیم، از این رو دهیاری روستا، کانون فرهنگی هنری، شورای محل و پایگاه مقاومت بسیج برادران خواهران پای کار آمدند.
قریب زاده تصریح کرد: در ابتدا بحث دوخت ماسک پارچهای در دستور کار قرار گرفت و همچنین ماسک، دستکش و ژل ضدعفونی که از طریق سپاه به دستمان رسید در کل روستای امامیه توزیع شد.
دهیار روستای امامیه به فعالیت بچه های مسجد این روستا در بحث تب سنجی و ضدعفونی اماکن عمومی با هدف قطع زنجیره ابتلا به کرونا اشاره کرد و گفت: کار ضدعفونی معابر روستا در چندین مرحله در سطوح مختلف انجام شد.
وی با اشاره به اقدامات حمایتی این کانون، اظهار کرد: تاکنون در پنج مرحله بسته معیشتی(سبد کالا) و بهداشتی به تعداد اعضای هر خانوار به همه خانوارها با صرف هزینه ۱۸۰ الی ۳۰۰ هزار تومان برای هر بسته اهدا شد.
قریب زاده به مشکلات معیشتی مردم براثر تعطیلی کسب و کارها درپی شیوع کرونا اشاره کرد و افزو: توزیع بسته های معیشتی ویژه ایام نوروز نیز در دستور کار کانون قرار دارد.
وی از اطلاعرسانی مجازی و پیامکی راه های پیشگیری از ابتلا به کرونا در راستای مقابله با این ویروس خبر داد و یادآور شد: تاکنون بیمار کرونایی حاد و مرگ و میر ناشی از کرونا در روستا نداشتیم؛ کسانی که درگیر شدند با قرنطینه خانگی و رعایت حداکثری پروتکلهای بهداشتی مورد تاکید ستاد مقابله با کرونا دوباره به زندگی عادی بازگشتند.
قریب زاده با اعلام اینکه کانون فرهنگی هنری امام خمینی(ره) در طرح ملی فهما(ایران قوی) در سال جاری موفق به کسب رتبه چهارم در شهرستان و رتبه یازدهم در استان شد، گفت: به نظرمان خوب کار کردیم و تلاشمان را برای دوره بعدی بیشتر خواهیم کرد، البته در قسمت کتاب و شعر اعتراض کردیم ولی به نفعمان تمام نشد.
وی با اشاره به اقدامات درمانی کانون فرهنگی هنری امام خمینی(ره) در ایام کرونایی عنوان کرد: این کار با همکاری موکب انصارالحسین (ع) شهرستان نکا انجام شد چرا که این موکب با توجه به شرایط کرونایی امسال از اربعین که جا ماند طی اقدامی وارد روستاها شد و با همکاری با کانونهای مساجد کار درمان رایگان را در دستور کار قرار داد و یک روز ویزیت رایگان مهمانمان کرد.
قریب زاده با اشاره به فعالیت این کانون در مبحث کارآفرینی، بیان کرد: در گذشته روستای ما آرامستان نداشت و فوتشدگان به روستای مجاور یا نکا منتقل میشدند ولی حدود پنج سال پیش دو نفر از اهالی حدود ۲ هزار متر زمین را وقف آرامستان کردند، ما در شورا، دهیاری و هیات امنای کانون طی جلسه ای به این نتیجه رسیدیم که اختصاص ۵۰۰ متر زمین به آرامستان کفایت میکند.
مدیرمسئول کانون امام خمینی (ره) روستای امامیه نکا ادامه داد: هزار و ۵۰۰ متر زمین باقیمانده را در اختیار نیروهای کانون گذاشتیم تا تبدیل به باغ هلو و شلیل شود و در فضاهای خالی کشت صیفی جات را داشته باشیم و ۵۰ درصد درآمد هر ساله پس از کسر هزینه در راستای مصارف کانون هزینه شود، جالب است بدانید که امسال بعد از پنج سال درختان قد کشیدند و به بار خواهند نشست و شاهد افزایش درآمد جاری از این باغ هستیم.
نظر شما