به گزارش خبرنگارخبرگزاری شبستان از سمنان؛«محمد دستورانی » درنشست تخصصی کمیته همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش استان سمنان از هم افزایی و همفکری اثرگذار میان آموزش و پرورش و حوزه های علمیه در استان سمنان خبر داد و گفت: خوشبختانه در سطح استان سمنان خانواده ها، حوزههای علمیه، معلمان و دانشآموزان در مسیر تربیت اخلاقی و اجتماعی علاقمند بوده و مشارکت فعال دارند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان با برشمردن برخی شاخص های مجموعه تعلیم و تربیت استان بیان کرد: دغدغه خانوادهها در استان سمنان به تحصیل فرزندانشان بسیار قابل توجه است.
وی با بیان اینکه استان سمنان در بخش آموزش و پرورش جزو سه استان برتر کشوراست اضافه کرد: در بسیاری موارد نیز جزء پنج استان برتر بوده که این شاخص ها حاصل تلاش، تدبیر و همراهی تمام کسانی است که تاکنون در دستگاه تعلیم و تربیت، حوزههای علمیه و دستگاههای فرهنگی تلاش کردند و با آموزش و پرورش همکاری می کنند.
دستورانی تصریح کرد: اگر قرار است در گام دوم انقلاب، ما بالنده تر از گام اول حرکت کنیم و به خودسازی و جامعه پردازی و در نهایت تمدن سازی برسیم، قطعاً در این مسیر آموزش و پرورش و حوزه های علمیه نقش ممتازی را خواهند داشت و برای رسیدن به نقش ممتاز آموزش و پرورش باید فاصله بین باید ها و واقعیت ها کم شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان با اشاره به اینکه در ساحت اعتقادی آموزش و پرورش، اگر حوزه های علمیه در کنار آموزش و پرورش نباشند و کمبود مربیان پرورشی و مشاوران را جبران نکنند قطعاً دچار مشکل خواهیم شد ادامه داد: به منظور تحقق اهداف آموزش و پرورش در ساحت اعتقادی، افرادی با انگیزه، علاقهمند و شورانگیز جذب شوند.
دستورانی گفت: در حال حاضر نیروی پرورشی در سطح مراکز آموزشی به صورت کامل وجود ندارد و این خلاء توسط حوزه های علمیه در قالب مدارس امین، مشاوران مذهبی، طرح روشنا، امیدان و سایر طرح ها پوشش داده میشود که علیرغم این مساعدت ها، همچنان با کمبود نیروی پرورش یا فرد موثر در سوق دادن دانش آموزان در حوزههای دینی و فرهنگی مواجه هستیم.
نظر شما