«آرش فرزام صفت» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، توسعه صنایع تبدیلی در گیلان را مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: اعطای تسهیلات کمبهره به بخش خصوصی برای ایجاد انبارهای ذخیرهسازی در محوطه بندر انزلی در دستور کار است و با بهرهبرداری از طرحهای جدید، فضای ذخیرهسازی کالاها در استان گیلان افزایش پیدا میکند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان اعطای تسهیلات به بخش خصوصی برای ایجاد انبارهای ذخیرهسازی را یکی از سیاستهای سازمان بنادر و دریانوردی استان خواند و تصریح کرد: در حال حاضر میتوان گفت که گیلان به طور مطلق با کمبود انبارها مواجه نیست بلکه مشکلات ایجاد شده در این حوزه به دلیل یکسری موارد است.
فرزام صفت عدم انجام آمایش سرزمینی مناسبی برای احداث سردخانهها و انبارهای ذخیرهسازی در گیلان را یکی از این موارد مهم دانست و تصریح کرد: در حالیکه تعدادی از شهرستانهای ما در برخی فصول با کمبود فضای ذخیرهسازی مواجهاند انبارهای موجود در برخی شهرستانهای گیلان و در فصول خاصی از سال خالی هستند.
وی توسعه صنایع تبدیلی بخش کشاورزی را از اهداف و رویکردهایی که مورد توجه استانداری گیلان قرار داشته و دارد خواند و اظهار داشت: سیاستگذاری آمایشی استان گیلان بر مبنای توسعه سبز - آبی یا تأکید بر محوریت بخش کشاورزی با نگاه به حوزه گردشگری و حفظ محیطزیست تدوین شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان بسترسازی و ریلگذاری در راستای ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و فرآوری محصولات کشاورزی و باغی در گیلان را مورد تاکید قرار داد و عنوان کرد: این برنامهها همواره در گیلان دنبال میشوند و بر اساس سیاستگذاری آمایشی استان گیلان که دولت انجام داده حرکت میکنیم.
فرزام صفت با اشاره به اینکه گیلان در تولید بسیاری از محصولات کشاورزی و باغی در سطح کشور پیشتاز است یادآور شد: علاوه بر محصول استراتژیک برنج، انواع مرکبات، کیوی، گلگاوزبان، فندق، چای و زیتون از جمله محصولاتی محسوب میشوند که گیلان در تولید آنها حائز رتبههای برتر کشوری است.
وی برنامهریزی برای ایجاد ارزشافزوده بیشتر از این محصولات کشاورزی و باغی استان گیلان را لازم و ضروری دانست و خاطرنشان کرد: از دیرباز تاکنون فرآیند تولید محصولات کشاورزی در گیلان حالت سنتی داشته است که البته امیدواریم با اجرای یکسری برنامهها و با توسعه صنایع تبدیلی، جایگاه گیلان در این بخش ارتقاء پیدا کند.
نظر شما