به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، «علی یعقوبی» پیش از ظهر امروز(چهارشنبه، 13 اسفند) در مراسم افتتاحیه نخستین همایش ملی خانواده و زنان در دوران کرونا که در تالار حکمت دانشگاه گیلان برگزار شد با بیان اینکه در بحث علوم اجتماعی نخستین بار است که همایشی در بحث نقش خانواده و زنان در دوران کرونا برگزار میشود اظهارکرد: کارگاههای متعدد خانواده و زنان و فایلهای صوتی که در بحث شیوع کرونا جمعآوری شده بودند بسترهای برگزاری نخستین همایش ملی خانواده و زنان در دوران کرونا را فراهم کرد.
دبیر علمی نخستین همایش ملی خانواده و زنان در دوران کرونا با تاکید بر اینکه زمینه برگزاری این همایش سال قبل در استانداری گیلان و با پیشنهاد دانشگاه گیلان فراهم شد تصریح کرد: معتقدیم موضوع کرونا فقط یک امر صرفا پزشکی محسوب نمیشود و موضوعی با ابعاد مختلف و چند وجهی از جمله اجتماعی، روانشناسی و اقتصادی است.
وی همکاری تمام گروههای مطالعاتی دانشگاههای کشور اعم از گروه معارف، اجتماعی، دینی، اقتصاد، نیروی انتظامی و استانداری گیلان در جهت برگزاری نخستین همایش ملی خانواده و زنان در دوران کرونا را مورد تقدیر قرار داد و گفت: مقالاتی که به دبیرخانه همایش ارسال شده بودند در چند نوبت، توسط داوران مورد داوری قرار گرفتند.
یعقوبی با بیان اینکه بیشتر مقالات ارسال شده به همایش ملی خانواده و زنان در دوران کرونا از گروه اجتماعی بوده است یادآور شد: مقالات گروه روانشناسی، گروه حقوق، گروه آموزش، حوزه دین و گروه اقتصاد نیز در ردههای بعدی قرار دارند از طرفی تهران، گیلان و اصفهان به ترتیب بیشترین مقالات را به دبیرخانه ارسال کردند.
وی اعلام کرد: 117 مقاله در موضوعات متنوع به دبیرخانه همایش ملی خانواده و زنان در دوران کرونا ارسال شد.
دبیر علمی نخستین همایش ملی خانواده و زنان در دوران کرونا حمایت انجمن جامع شناسی ایران از این همایش را هم مورد توجه قرار داد و ابراز داشت: امروز و در نخستین روز از برگزاری همایش ملی خانواده و زنان در دوران کرونا 24 مقاله ارائه میشود و حدود 35 هیئت علمی و دانشگاه هم با ما همکاری مستمر داشتهاند.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گیلان نیز در این همایش ضمن تشکر از استانداری، مرکز تحقیقات کاربردی نیروی انتظامی، جهاد دانشگاهی، انجمن جامع شناسی ایران و سایر گروهها و نهادها برای برگزاری این همایش ملی اضافه کرد: خداوند متعال در قرآن کریم به خانواده و زنان و مردان اشاره داشته است و فرموده که ما همه چیز را زوج آفریدیم.
اکبری با تاکید بر اینکه پاندمی کرونا در تاریخ معاصر نخستین پاندمی است و باید برای پاندمیهای آینده آماده باشیم خاطرنشان کرد: باید ابعاد مختلف کرونا، تهدیدها و فرصتهای آن را بشناسیم و بعد برایش برنامهریزی کنیم و باید توجه داشته باشیم این پاندمی در حوزه آموزشهای آنلاین اتفاقات خوبی را رقم زده است.
نظر شما