«محمدرضا یعقوبی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان مازندران اظهار کرد: بنای انقلاب رسیدگی به امور محرومان از نظر امام راحل بود و به همین دلیل در همان اوایل انقلاب، این نهاد مقدس را پایه گذاری کردند.
رئیس کمیته امداد گلوگاه افزود: نگرانی اصلی کمیته امداد، معیشت مردم بود و تلاش داشتند تا مشکلات معیشتی مردم برطرف شود و سپس دستگاه اجرایی شد و اکنون رویکرد کمیته امداد توانمند سازی فکری، فرهنگی و اقتصادی مددجویان است.
وی تصریح کرد: ما اکنون در همه حوزه ها برای رسیدگی به امور نیازمندان تلاش داریم و با توجه به الکترونیکی شدن فعالیت ها، مددجو نیاز به حضور در کمیته امداد ندارد و می تواند به راحتی در همه حوزه ها کمک های خود را دریافت کنند و خیران هم می توانند از همین طریق کمک های خود را به امداد ارسال کنند.
یعقوبی گفت: یک هزار و 546 خانوار گلوگاهی شامل 11 درصد جمعیت شهرستان گلوگاه تحت پوشش امداد گلوگاه هستند که 54.5 درصد این مددجویان سالمند و 844 خانوار هم زن سرپرست خانوار تحت پوشش ما هستند.
رئیس کمیته امداد گلوگاه افزود: 130 کودک زیر 5 سال دارای سوء تغذیه از کمک ماهانه سبد غذایی 120 هزار تومانی استفاده می کنند و از زندگی سالم معیشتی بهره مند شوند.
وی خاطر نشان کرد: 58 بیمار صعب العلاج زمین گیر که ماهانه هزینه نگهداری به این خانوار پرداخت می شود و هر ساله به این خانوار اضافه می شود و نیازمند کمک خیران برای این خانوار هستیم.
به گفته یعقوبی، خانواده های مددجوی ما با مشکلات فراوانی در بحث دانش آموزان، دانشجویان، جهیزیه و اشتغال و.. مواجه هستند و با موضوع کرونا و مشکلات ناشی از آن این معضلات بیشتر شده است و در همین راستا سبد 15 میلیون تومانی جهیزیه برای نوعروسان در نظر گرفته شد که با همکاری خیران و امداد تهیه و در اختیار آنان قرار می گیرد و در بقیه موارد هم در رفع مشکلات تلاش دارم.
رئیس کمیته امداد گلوگاه افزود: هیچ نوعروس در انتظار جهیزیه در گلوگاه نداریم و نوعروس پشت نوبت و در انتظار جهیزیه نداریم که در گرو تلاش خیران است.
وی با اشاره به ساخت مسکن برای مددجویان امداد و توانمندی در این بخش افزود: در بخش مسکن مددجویان هم 238 مددجوی ما در شرایط فاقد مسکن و یا مسکن نامناسب بودند که با کمک بسیج سازندگی سال گذشته 18 واحد مسکن ساخته و تحویل داده شد که تا 35 متر مربع از مسکن به صورت رایگان بود و تا 60 متر مربع با کمک خیران و بسیج سازندگی اجرایی می شد.
یعقوبی یادآور شد: با توجه به حجم بالای متقاضیان، ارائه مسکن رایگان نبود و در سال 99 هم با تلاش انجام شده 2 هزار واحد مسکن محرومان به مددجویان امداد و بهزیستی مازندران اختصاص یافت که سهم گلوگاه از این تعداد 155 خانوار مددجو اعلام آمادگی برای احداث مسکن کردند و 127 نفر موفق به اخذ پروانه شدند که کلیه مراحل اخذ پروانه مددجویان امداد رایگان است.
نظر شما