به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «آرش یلالی» امروز (یکشنبه ۱۷ اسفند) با اشاره به روند صعودی بیماری در خوزستان اظهار کرد: این روند صعودی بیماری، به شدت نگرانکننده است و برای توقف این سیر صعودی باید اقدامات پیشگیرانه شدیدتری انجام شود.
معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی آبادان افزود: اگر این روند اعمال محدودیتها که مورد علاقه ما نیست، ادامه یابد پیک سوم مدت طولانیتری ادامه خواهد یافت و پر بودن بیمارستانها، بدحالی بیماران و از دست دادن افراد، مدت طولانیتری دامنگیر استان خوزستان خواهد بود.
وی با بیان اینکه با این روند اعمال محدودیتها و اگر تعطیلی حداقل دو هفتهای در استان خوزستان انجام نشود، پیشبینی میشود این پیک تا خردادماه ادامه یابد اضافه کرد: در حال حاضر میزان مرگ و میر در خوزستان بالا است؛ میزان مرگ و میر در این پیک بیماری نگرانکننده است و در صورتی که اقدامات جدیتری انجام نشود، جانهای بیشتری از دست برود.
یلالی با اشاره به میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی عنوان کرد: با آموزشها و هشدارهای ارائه شده، از برگزاری بسیاری از مراسمها جلوگیری کردیم اما همچنان در برخی نقاط به صورت ناگهانی متوجه میشویم مراسم بزرگی برگزار شده؛ برگزاری مراسم مانند منفجر کردن بمب است که منجر به ابتلای تعداد زیادی از افراد میشود، از طرفی دیگر موجب میشود اقدامات انجامشده برای کنترل بیماری، نمود پیدا نکنند.
وی با بیان اینکه ماندن در منزل، اجتناب از برگزاری مراسم و رعایت دیگر پروتکلهای بهداشتی باید با جدیت انجام شوند تصریح کرد: اگر هر کدام از اعضای خانواده با علائم تنفسی مواجه شدند، صرف نظر از نتیجه آزمایش باید 2 هفته در منزل بمانند و عضو علامتدار نیز در فضای جداگانهای استراحت کند.
معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی آبادان با اشاره به وضعیت قرمز جنوب غرب خوزستان خاطر نشان کرد: کانون گردش ویروس در جنوب غرب خوزستان فعال است و وضعیت قرمز به معنی وضعیت خطرناک و گردش فعال ویروس است.
وی با اشاره به روند صعودی موارد بستری یاد آور شد: در حال حاضر روزانه در هر کدام از سه شهرستان حوزه دانشکده علوم پزشکی آبادان، ۵۰ تا ۷۰ مورد جدید مثبت شناسایی میشود، در مجموع بیمارستانهای تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی آبادان نیز روزانه حدود ۵۰ بیمار جدید بستری و ۳۰ تا ۴۰ بیمار ترخیص میشوند.
نظر شما