به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین روح الله شاکری، دانشگاه معارف اسلامی را دانشگاه تربیت مدرس برای گروههای معارف اسلامی سراسر کشور عنوان کرد و افزود: در این دانشگاه، مقطع کارشناسی نداریم و دانشگاه در مقاطع تحصیلات تکمیلی ارشد و دکتری، دانشپژوه میپذیرد.
وی ادامه داد: از ابتدای تأسیس، تعداد دانشجویان این دانشگاه در مقطع ارشد ۱۳۶۴ و در مقطع دکتری ۵۱۳ نفر است که از این تعداد تاکنون در مقطع ارشد ۶۱۵ و در مقطع دکتری ۲۳۸ نفر از دانشگاه معارف اسلامی فارغالتحصیل شدهاند و بیش از هفتاد درصد فارغالتحصیلان مقطع دکتری این دانشگاه در مراکز مختلف علمی به عنوان هیئت علمی مشغول به کار هستند.
رئیس دانشگاه معارف افزود: ما در حقیقت برای وزارت علوم نیرو تربیت میکنیم و عمده فارغ التحصلان ما در این وزارت جذب میشوند. برخی از فارغالتحصیلان این دانشگاه نیز در پستهای علمی مهمی همچون نمایندگی مجلس، معاونت صداوسیما، ریاست دانشگاه، مدیران حوزههای علمیه و … مشغول به خدمت هستند.
شاکری افزود: ۲۲ عضو هیئت علمی تمام وقت، ۱۰ عضو هیئت علمی وابسته و بیش از ۱۰۰ استاد مدعو از اساتید حوزه و دانشگاه، اساتید دانشگاه معارف اسلامی را تشکیل میدهند و البته با استانداردهای لازم جهت جذب فاصله داریم که این فاصله با دعوت اساتید توانمند تا حدودی برطرف شده است.
رئیس دانشگاه معارف اسلامی در خصوص آزمونهای ورودی این دانشگاه نیز اظهار داشت: آزمونهای ورودی در مقطع ارشد در تمام رشتهها اختصاصی است و در مقطع دکتری به صورت اختصاصی و سراسری برگزار میشود که در این مقطع در بعضی سالها حدود ۱۰۰۰ نفر شرکت کننده برای تصدی ۲۵ جایگاه دانشجویی به رقابت میپردازند. یکی از زیباترین اتفاقات این دانشگاه نیز با توجه به عمر کوتاه آن، کسب عنوان بالاترین درصد قبولی دانشآموخته کارشناسی ارشد در آزمون دکتری سال ۹۶ بود.
وی درباره تأثیر پاندمی کرونا بر تغییر سبک آموزش دانشگاه معارف اسلامی گفت: علیرغم مشکلات عدیده موجود در روند برگزاری کلاسها خلل چندانی ایجاد نشد و با تلاش همکاران سختکوش من در دانشگاه، با ایجاد زیرساختهای لازم، از ابتدای سال ۹۹ برخی کلاسها را به صورت مجازی برگزار کردیم و امروز همه کلاسهای ما که بالغ بر ۲۵۰ کلاس است در فضای مجازی و با کیفیت عالی برگزار و بارگذاری میشود و در حال حاضر در این زمینه هیچ مشکلی وجود ندارد.
نظر شما