به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، «عباس زارع» امروز(۱۸اسفند) در آئین اختتامیه نخستین جشنواره کالای فرهنگی مازندران ششمین دوره جایزه فیروزه که در سالن سلمان هراتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد، مهمترین هدف برگزاری این جشنواره را زمینه سازی برای ترویج کالای فرهنگی اعلام کرد و گفت:تلاش شده با برگزاری این جشنواره پل ارتباطی بین تولیدکنندگان و مصرف کنندگان ایجاد شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با اشاره به اینکه ترویج، تولید و مصرف محصولات فرهنگی، ارتقای کسب و کارهای فرهنگی و توجه به ابتکارات و خلاقیتهای این حوزه زمینهسازی برای نوآوری و تبادل اندیشهها و آموختههای هنرمندان از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره بوده است، اذعان کرد: خوشبختانه دراستان مازندران توانمندی های خوبی را در حوزه فرهنگی و هنری داریم که در بخش مصرف باید به رویت مصرف کننده برسانیم.
وی بیان کرد: متاسفانه بازار فروش ما مملو از آثار مختلف از کشورهای دیگر است که جای نگرانی دارد با توجه به ظرفیت و فضا در استان و کشور باید بتوانیم به بهانههای مختلف بین مصرف کننده و تولیدکننده آشتی ایجاد کنیم.
زارع خاطرنشان کرد: کالاهای فرهنگی شامل صنایع دستی بومی که مصرفی و کاربردی باشد، همچون سفال، نگارگری، منبت، معرق، زیور آلات و سایر محصولات فرهنگی با اولویت توجه به ارزشهای فرهنگ اسلامی ایرانی، بهرهبرداری از نمادهای ملی و بومی، خلاقیت در طراحی و استفاده بهجا از عناصر بصری، عدم کپی برداری از نمونههای خارجی و کارآفرینی و ارزش آفرینی در فراخوان آمده بود.
وی با بیان اینکه توجه به تولید محتوا که منجر به تولید کالاهای فرهنگی شود اهمیت دارد، اظهار کرد: همچنین بازنشر وسیع محصول فرهنگی به ویژه از نوع بومی در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی که گوی سبقت را در جذب مخاطب از سایر رسانه ها ربوده اند، می تواند گامی موثر در جهت رونق بازار فروش این محصولات باشد.
به گفته زارع هنرمندان مازندرانی برای کسب رتبه های برتر در نخستین جشنواره کالای فرهنگی مازندران تولیدات شایسته تقدیری ارائه کردند که می طلبد با همراهی و هم افزایی مسئولان استانی زمینه عرضه این تولیدات فراهم شود.
نظر شما