به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، « حجت الاسلام مظفر سالاری» صبح امروز در نشست شورای هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان یزد گفت: ما در استان یزد 850 کانون فرهنگی هنری داریم که در برخی از روستاها و جایی که هیچ امکاناتی نیست ما کتابخانه و کانون داریم.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد یزد بیان کرد: اگر ما بتوانیم نویسندگان و هنرمندان مسجدی تربیت کنیم به خوبی می توانیم کارکرد مساجد را ارائه کنیم.
وی با اشاره به برنامه های کانون های مساجد در راستای آموزش افزود: الان در دوره آموزش قرار داریم که بایستی برای رسیدن به هدف در جهت تهیه و ارائه امکانات گام برداریم.
حجت الاسلام سالاری گفت: امیدواریم با همکاری نهادهای فرهنگی استان بتوانیم کانون های مختلف استان را حمایت و فعال کنیم و اگر این امر صورت گیرد، رونق بخشی به مساجد را مشاهده خواهیم کرد.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد یزد بیان کرد: برنامه های استان به دو گروه ابلاغی ستاد و طرح های استانی داریم که برنامه های ابلاغی در 3 شبستان دنبال می شود و در این راستا نیز در استان برنامه هایی همچون طرح طراوت را دنبال می کنیم.
حجت السلام سالاری ادامه داد: این طرح با همکاری سازمان فرهنگی رزشی شهرداری انجام می شود که هزار جوان و نوجوان را مورد حمایت قرار می دهد که محورهای آن قرآن و عترت و کتاب و کتابخوانی، مهارتی، رسانه، ادبیات و کارآفرینی و بخش های مختلف است که در استان دنبال می شود.
وی بیان کرد: ما در کشور در زمینه گروه سرود به عنوان استان اول هستیم به نحوی که در طرح ملی فهما توانستیم رتبه برتر کشوری را به خود اختصاص دهیم.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد یزد خاطرنشان کرد: ما در فهما 99 نیز شاهد درخشش کانون های مساجد استان هستیم به نحوی که برای دومین بار نیز کانون غدیر استان توانست رتبه های برتر کشوری را به خود اختصاص دهد.
حجت الاسلام سالاری بیان کرد: در زمینه کرونا 1865 برنامه مستقیم توسط کانون ها اجرا کردیم که تهیه ماسک و گان، مواد شوینده، ضدعفونی کردن، توزیع کمک های مومنانه از جمله این اقدامات بوده است.
وی بیان کرد: در این ایام 6500 نفر نیازمند را تحت پوشش قرار دادیم و 10 تن گوشت نیز بین نیازمندان توزیع کردیم.
نظر شما