«مصطفی سیامکی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان اظهار داشت: برای ۲۲۰ هکتار زمین، بیش از چهار تُن بذر یونجه به صورت رایگان در سطح روستاهای کوسه، نامانلو، رشوانلو، اسطرخی و رباط در بخش سرحد و قوشخانه به مبلغ بیش از سه میلیارد ریال برای تامین علوفه دامداران با هدف حفظ خاک از نظر کاهش، فرسایش و رسوب آن توزیع شد.
مدیر اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شیروان بیان کرد: یکی از پروژه های مهم این اداره تثبیت مالکیت در عرصه هایی است که متعلق به دولت است که از ۴۰۰ هزار هکتار وسعت شهرستان، برای بیش از ۵۰ درصد آن سند مالکیت کاداستر دولتی به منظور جلوگیری از تخریب، تصرفات و کوه خواری صادر شده است.
سیامکی با اشاره به اینکه شهرستان شیروان یکی از شهرستان های موفق در حوزه تثبیت مالکیت اراضی دولتی با عملکرد خوب در سطح استان است، عنوان کرد: در سطح شهرستان حدود پنج هزار و ۶۳۰ بهره بردار در بخش مرتع فعال هستند و در راستای بحث ممیزی مراتع شهرستان نیز با تعیین بهرهبردار ذیحق، استفاده کننده از طبیعت و دامدار ذینفع مشخص شده است.
وی خاطرنشان کرد: برای واگذاری و احاله مرتع به آنان، حدود ۴۵ طرح تهیه شده و همچنین بیش از ۳۰ طرح نیز در دست اقدام است که پس از تایید کمیته فنی واگذار خواهد شد.
وی ادامه داد: این شهرستان دارای دو حوضه آبخیز شامل اترک با مساحت ۳۷۰ هزار هکتار و حوضه آبخیز مرزی گلیل وسرانی با مساحت حدود ۳۰ هزار هکتار است.
مدیر اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شیروان گفت: گستره شهرستان شیروان ۴۰۰ هزار هکتار است که ۲۹۰ هزار هکتار آن به صورت منابع طبیعی تجدید شونده و ۱۱۰ هزار هکتار جزو اراضی مستثنیات قانونی شخصی شامل زمین های زراعی، باغ ها، جاده ها و محوطه های روستا و شهرها است.
نظر شما