برخی قوانین دست و پاگیر، مانع از ساخت مسجد شده است

خامه یار ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های ستاد اقامه نماز استان قم با گلایه از برخی از قوانین دست و پا گیر گفت: این قوانین سبب شده که ساخت مساجد بین راهی نفس گیر شود و لازم است برخی از قوانین مورد بازنگری قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، «محمد خامه یار» امروز(سه شنبه 26اسفند) در گفتگو با خبرنگاران، ضمن تبریک به مناسبت اعیاد شعبانیه با اشاره به فعالیت های ستاد اقامه نماز استان قم گفت: ستاد اقامه نماز استان قم در سالی که روزهای آخر آن را سپری میکنیم فعالیت های خوب و چشمگیری داشته است و بنا بر اعلام ستاد مرکزی ، ستاد اقامه نماز قم سرامد ستاداقامه نماز کشور بوده است.

 

مسئول کانون فرهنگی هنری الزهرا(س) در ادامه با اشاره به دلابل این سرآمدی گفت: ما هیچ فعالیتی  را در دوران کرونا متوقف نکردیم. با وجود اینکه به دلیل شیوع ویروس کرونا نماز جماعت در ادارات اقامه نمی‌شد اما ائمه جماعات در نمازخانه ادارات حضور داشته و حتی به کارمندان و خانواده آنها خدمات مشاوره‌ای ارائه میدادند.

 

مدیر ستاد اقامه نماز استان قم تصریح کرد: همچنین این شرایط فرصتی را ایجاد کرد که نگاه ویژه ای به مساجد، نمازخانه های بین راهی و مدارس داشته باشیم.بسیاری از نمازخانه های مدارس در ایام تعطیل بازسازی و نمازخانه های بین راهی تجهیز و بازسازی شد.

 

وی همچنین با بیان اینکه در سال 98 موفق به برگزاری اجلاس نماز نشدیم افزود: اما در سال 99 اجلاس نماز برگزار بسیار قوی تر از سال های گذشته برگزار شد چراکه به صورت آنلاین از طریق فضای مجازی و شبکه استانی، و همچنین در شبکه شاد قابل دسترس بود.

 

مدیر ستاد اقامه نماز استان قم همچنین به برگزاری نخستین شب شعر نماز در استان اشاره کرد و گفت: همچنین در این ایام سه بار مسابقه کتابخوانی برگزار شد در حالی که در سال های گذشته حداکر دوبار برگزار می شد.

وی همچنین به برگزاری نشست های فصلی  با رعایت دستورالعمل های بهداشتی اشاره کرد و افزود: دو بارشورای اقامه نماز را در استان برگزار کردیم و بیش از 30 نشست معارفی در ادارات با حضور کارشناسان مرکز تخصصی نماز برگزار شد.

 

خاممه یار در ادامه به فعالیت های محتوایی ستاد اشاره کرد و گفت:  صدها عکس و کلیپ و عکس نوشته برای فضای مجازی تهیه و تولید شد. 200عکس نوشته وکلیپ برای شبکه شاد آماده کردیم.

 

مدیر ستاد اقامه نماز استان قم یادآور شد:در این ایام جلسات متعددی را یرای خانواده ها به منظور آشنایی آنهابرای چگونگی نحوه دعوت فرزندان به نماز برگزار کردیم که آثار بسیار خوبی را در پی داشت.

 

وی به  برگزاری بیش از 300 نشست در مساجد و پارک ها با حضور 23 کارشناس برادر و 9 کارشناس خواهر اشاره کرد و گفت:علاوه بر این در ادارات مختلف جلسات متعدد آموزشی برای کارمندان برگزار شد.

 

مدیر ستاد اقامه نماز استان قم شرکت در نمایشگاه های مختلف و برگزاری  نمایشگاه از سوی ستاد اقامه نماز را از دیگر برنامه ها برشمرد و افزود: در دوره آموزشی معراج افراد زیادی در فضای مجازی شرکت کردند و اموزش دیدند.

 

خامه یار در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه نمازخانه های  بین راهی ما نسبت به همه استان ها برتری دارد گفت: این برتری بخاطر  نظارت های مشترک و مستمری بوده است که در هر ساعت از شبانه روز انجام شده است و به جرات می توان گفت که ایستگاه نمک زار بهترین نمازخانه کشور را دارد.

 

وی با بیان اینکه این نظارت ها سبب شد که ایستگاه محمدیه تجهیز شود و به شکل جامعی از نمازخانه استفاده شود گفت: نظارت ها سبب شد که امسال سه مسجد و نمازخانه شکیل بین راهی داشته باشیم. ضمن اینکه در برخی از این نمازخانه ها برای تجهیز 30 میلیون و 40 میلیون تومان هزینه شد.

 

مدیر ستاد اقامه نماز استان قم بازدید مکرر از نمازخانه های ادارت و تجهیز آنها و برگزاری نشست های فصلی دبیران اقامه نماز را از دلایل بهبود وضعیت نماز در ادارات استان عنوان کرد.

 

وی ادامه داد: در این ایام  وضعیت بسیاری از بیمارستان ها در دوران کرونای تغییر کرد مانند بیمارستان امام رضا، همچنین مسجد پردیس قم افتتاح شد. سه مسجد روستایی احداث کردیم که مهندسان جهادی و خیران پای کار امدند و کار آبرومدی برای روستاهای قم انجام شد .

 

خامه یار در ادامه با بیان اینکه هر کاری کرده باشیم باز هم رضایت خود را نداریم گفت: اگر قوانین دست و پا گیر نبود امسال سه مسجد بین راهی ساخته بودیم.

 

وی با گلایه از برخی از قوانین دست و پا گیر ادامه داد: این قوانین سبب شده که ساخت مساجد بین راهی نفس گیر شود و لازم است برخی از قوانین باید مورد بازنگری قرار گیرد.

 

خامه یار ادامه داد:ما در سه جاده حدود  سه 13 تا 14 هزار متر زمین برای ساخت مسجد داریم و میلیاردها تومان از سوی خیرین برای ساخت آنها آماده است که وارد استان شود اما همین قوانین دست و پاگیر مانع ساخت آنها شده است از جمله جاده جعفریه.

 

وی در ادامه با اشاره نیاز استان به ساخت مسجد گفت: به عنوان مثال 25 مسجد در منطقه پردیسان کم داریم و این در حالی است که این منطقه با وجود 120 هزار نفر جمعیت تنها حدود 17 مسجد دارد.

 

خامه یار در ادامه از آمورزش و پرورش استان گلایه کرد و گفت: با وجود فعالیت های خوب دوستان در آموزش پرورش استان اما گلایه داریم که چرا وقتی با کمبود کلاس یا دفتر مواجه می شوند، نمازخانه مدرسه را تبدیل به کلاس و دفتر می کنند و این در حالی است که نیت خیرین نمازخانه است و این کار بر خلاف شرع و قانون است.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود به ساخت 4 مسجد در سال جاری اشاره کرد و گفت: ساخت سه مسجد به طور مستقیم انجام شد و به پایان رسید و دو مسجد بین راهی نیز از سوی بخش خصوصی احداث شد.

 

وی ادامه داد: به 17مسجد نیز در استان  برای احداث کمک شد که در احداث آن دخیل نبودیم اما از سوی خیرین کمک شد مثلا در ساخت مسجدی بیش از 100  میلیون تومان کمک شد.

 

خامه یار در بخش دیگری از سخنان خود به ایام نوروز اشاره کرد و گفت: در ایام نوروز در هر شرایطی نظارت بر نمازخانه های بین راهی ادامه دارد و در روزهای تعطیل و غیر تعطیل استمرار دارد و اگر مواردی در نمازخانه های بین راهی وجود دارد اطلاع داده شود تا بررسی شود

 

وی همچنین یادآور شد:  امسال به بخشدارها اعلام کردیم که هر روستایی که 100 نفر جمعیت داشته باشد و فاقد مسجد باشد مسجد می سازیم و هنوز به تعهد خود پایبند هستیم.

 

خامه یار در پایان  با بیان اینکه خدود دو سال از حادثه سیل پل دختر گذشته خانه ها ساخته شد و هنوز مسجد آنها ساخته نشده است گفت: گروه فنی ما دوم فروردین برای ساخت مسجد اعزام می شوند.

 

کد خبر 1038268

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha