رونق فرهنگی بافت تاریخی دهدشت توسعه گردشگری مذهبی شهر را به همراه دارد

آیت الله حسینی مرمت مسجد مورک‌ و امامزاده جابر را از اقدامات مهم فرهنگی در استان دانست و گفت: رونق فرهنگی در بافت تاریخی دهدشت باعث توسعه گردشگری مذهبی در این شهر می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد امروز (۲۶ اسفند ماه) به همراه ائمه جمعه شهرهای دهدشت، قلعه رئیسی، سوق و دیشموک از بافت تاریخی دهدشت بازدید کردند.

 
آیت الله «سیدنصیر حسینی» در این بازدید، گفت: بلاد شاپور هویت تاریخی مردم استان بوده و باید در حفظ و نگهداری آن تلاش کنیم.
 
 
نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد مرمت مسجد مورک‌ و امامزاده جابر را از اقدامات مهم فرهنگی در استان دانست و گفت: رونق فرهنگی در بافت تاریخی دهدشت باعث توسعه گردشگری مذهبی در این شهر می‌شود.
 
 
وی به واگذاری کاروانسرا و حمام تاریخی کهیار به بخش خصوصی اشاره کرد و یادآور شد: بخش خصوصی می‌تواند نقش مهمی در رونق گردشگری و اقتصادی شهرستان کهگیلویه داشته باشد.
 
 
حجت الاسلام «علی وحدانی فر» هم در این بازدید با تقدیر از عملکرد اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد در زمینه ساماندهی بافت تاریخی دهدشت، گفت: مرمت کاروانسرا و بناهای مذهبی این بافت تاریخی نویدبخش پیشرفت، عمران و آبادانی دیار بلاد شاپور است.
 
 
امام جمعه دهدشت اظهار کرد: مسجد مورک‌ برای اقدامات فرهنگی به هیئت های مذهبی واگذار می‌شود.
 
 
وی خاطرنشان کرد: در بافت تاریخی دهدشت هفت امامزاده و سه مسجد وجود دارد که می‌تواند نقش مهمی در اجرای برنامه‌های دینی و مذهبی داشته باشد.
 
 
«مجید صفایی» هم در این بازدید با بیان اینکه با جذب اعتبارات ملی توانستیم قسمت‌های تخریب‌شده بافت تاریخی دهدشت را مرمت کنیم، گفت: در یک سال گذشته، بیش از دو میلیارد و 700 میلیون تومان به ساماندهی بافت تاریخی دهدشت اختصاص یافت.
 
 
مدیرکل میراث‌ فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: واگذاری دو بنای مهم بافت تاریخی دهدشت به بخش خصوصی از طریق صندوق احیاء از دیگر اقدام های مهمی بود که در راستای ساماندهی این بافت صورت گرفت.
 
 
 
 
 
 
 
کد خبر 1038451

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha