ائمه جماعات مردم را برای انتخاب کاندیدای اصلح آگاه کنند

حجت الاسلام واعظ موسوی مساجد را رسانه و کانونی برای تجمع و همفکری سیاسی و دینی دانست و گفت: رسالت ائمه جماعات، آگاه کردن مردم برای انتخاب آگاهانه کاندیدای اصلح بدون موضع گیری است.


حجت الاسلام سید مهدی واعظ موسوی، خطیب و سخنران کشور با بیان این که مساجد در طول تاریخ همواره مرکز گردهمایی و تجمع متدینین بوده است به خبرنگار شبستان گفت: دین مبین اسلام با سیاست گذاری و خط مشی مشخص مسلمانان را به بهانه عبادت و نیایش خداوند در مکانی با نام مسجد دور هم جمع کرده است که این عبادت دسته جمعی سبب پیوند مسلمین با یکدیگر و تعاون و همفکری آنان می شود.


وی با تاکید بر نقش پر رنگ مساجد و کارکردهای مختلف آن در شکل گیری انقلاب اسلامی ایران تصریح کرد: پیش از پیروزی انقلاب مساجد از سویی عبادتگاه مسلمین به شمار می آمدند و از سویی دیگر رسانه و کانونی برای تجمع و همفکری سیاسی و دینی مردم محسوب می شدند که این گردهمایی آنان در مساجد، باعث فراهم آمدن عقل و خرد جمعی و در نتیجه شکل گیری انقلاب با رهبری امام خمینی (ره) و سرنگونی و واژگونی نظام شاهنشاهی شد.


حجت الاسلام واعظ موسوی به تشریح کارکردهای مساجد پس از پیروزی انقلاب پرداخت و گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی مساجد به عنوان کانون های جنگ و دفاع از کشور محلی برای آموزش های نظامی، پوشیدن لباس رزم و اعزام رزمندگان بودند و بسیاری از تبادلات فکری مربوط به جنگ تحمیلی و انتخابات سیاسی در آن جا صورت می گرفت.


این خطیب سپس با یادآوری نزدیک شدن روزهای انتخابات و نقش موثر مساجد در این ایام اظهار کرد: مساجد با کناره گیری از دفاع از حزب و گروه انتخاباتی خاص برای حفظ قداست مسجد موظفند با هوشیاری کامل، آگاهی های لازم را در اختیار مردم قرار دهند.


وی ترغیب مردم به شرکت در انتخابات را رسالت مهم ائمه جماعات دانست و افزود: کارویژه مهم ائمه جماعات، آگاه کردن مردم برای انتخاب آگاهانه کاندیدای اصلح بدون موضع گیری است تا مردم قادر باشند نماینده خود را با سلیقه خود انتخاب کنند.


وی افزود: ائمه جماعات به عنوان حلقه وصل ساکنین محل با مسئولان موظفند با بیانی شفاف تر بدون داشتن نشانی از دفاعشان از کاندیدای مشخص و نفی و ترویج او با مردم صحبت کنند تا موجب گریز آنان از مساجد نشوند.


حجت الاسلام واعظ موسوی با تاکید بر ظرفیت های فرهنگی موجود در مساجد بیان کرد: مساجد می توانند با در اختیار گذاشتن فرصت های مناسب از طریق رزرو پی در پی کاندیدای اصلح انتخاباتی برای برگزاری مراسم سخنرانی آنان به جای اجرای آن در سالن های پرهزینه مرکزی برای فعالیت گروه های انتخاباتی متفاوت باشند. با توجه به ترس دشمنان اسلام از شرکت مسلمانان در انتخابات، مردم ایران نیز موظف هستند حضوری گسترده تر در این امر به هم رسانند.


به گفته حجت الاسلام واعظ موسوی ضعف ها و قوت های موجود در روند اداری مساجد نیازمند بررسی و نقد منصفانه ای است تا در آینده مساجد بتوانند همانند تاثیر چشمگیری که در شکل گیری انقلاب اسلامی داشتند نقش های موثری را در امور مختلف ایفا کنند.
پایان پیام/

 

کد خبر 103868

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha