نقش جامعه در رشد و تعالی جوانان

جامعه باید زمینه ساز رشد و تعالی نسل جوان باشد و این مهم با قرار دادن منویات مقام معظم رهبری به عنوان پایه اصلی تمام برنامه ریزی‌های خرد و کلان جامعه میسر خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت علی اکبر(ع) و به بهانه روز جوان در این یادداشت گریزی به موقعیت و جایگاه جوان در جامعه امروز خواهیم زد.

 

جوانی بهترین و پویاترین دوران زندگی هر فرد است که اگر درآن مرحله حساس پایه‌ریزی صحیح و چشم‌اندازی دقیق و عمیق در راستای نیل به آتیه‌ای مطلوب و شفاف و موفق وجود داشته باشد جوان به غایت اصلی زندگی که همان رسیدن به کمال است خواهد رسید.

 

اما اگر در این مسیر تا پخته و ناسنجیده قدم بردارد نه تنها جوانی خود را بدون بهره و حظ واقعی از دست می‌دهد بلکه میانسالی و کهنسالی خود را تحت تاثیر دوران جوانی ناپخته خود از دست خواهد داد.

 

بررسی‌ها نشان می‌دهد جوان موفق جوانی است که اصل دینداری و تدین را سرلوحه کار خود قرار دهد و قدم و قلم و نگاه و هم و غم خود را در راستای اعتلای ارزش‌ها و رسیدن به کمال به کارگیرد. ارزش‌ها و هنجارهای اخلاقی و اجتماعی برایش مهم باشد و با محک تقوا سره را از ناسره تمیز دهد.

 

در این میان نقش خانواده و جامعه برای رسیدن به مقصد مطلوب محرز و مشخص است.

 

این خانواده است که با نگاه موشکافانه به نقاط قوت و نقاط ضعف فرزندش درصدد تبدیل نقاط ضعف به نقاط قوت و تغییر تهدیدها به فرصت است.

 

جامعه باید زمینه ساز رشد و تعالی نسل جوان باشد و این مهم ممکن نیست مگر با قرار دادن منویات مقام معظم رهبری به عنوان پایه اصلی تمام برنامه ریزی‌های خرد و کلان جامعه.

 

نگاهی به نامگذاری شعار امسال گویای این مطلب است که اگر منویات مقام معظم رهبری در راس برنامه‌ها قرار بگیرد هیچ چالش و آسیبی موقعیت و شرایط جوانان را تهدید نمی‌کند.

 

در بحث تولید اگر موانع برطرف و اعتماد به اقتصاد داخلی توسط مسؤلان حاصل شود، گره کور بسیاری از مشکلات باز و بستر برای خودکفایی و خودباوری و در نتیجه رهایی جوانان از چالش‌ها و آسیب‌ها فراهم می‌شود.

کد خبر 1040426

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha