«عظیم مدبری» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، با بیان اینکه در حال حاضر 46 مزرعه پرورش ماهیان خاویاری در گیلان فعال است وضعیت استان از این حیث را در سطح کشور بسیار خوب توصیف کرد و اظهار داشت: از آغاز زمان صید ماهیان استخوانی دریای خزر در سواحل استان گیلان تاکنون هزار و 330 تن انواع ماهیان استخوانی توسط صیادان صید شده است.
مدیرکل شیلات گیلان با بیان اینکه توسعه مزارع فعال پرورش ماهیان خاویاری استان در اراضی غیرساحلی از مدتها پیش در دستور کار قرار داشته و برنامه آن هم به خوبی پیش رفته است یادآور شد: بر اساس آمارهای موجود، سالانه 546 تن ماهی خاویاری توسط مزارع فعال استان گیلان تولید و روانه بازار مصرف میشود.
وی با تاکید بر اینکه گیلان در بخش پرورش ماهیان خاویاری و خاویار در کشور رتبه نخست را به خود اختصاص داده است میزان تولید خاویار در استان را سالانه چهار تن برشمرد و بیان داشت: یکی از مهمترین اقدامات شیلات گیلان در کنار مدیریت بحث صید ماهیان استخوانی از دریای خزر توسط شرکتهای پره، توسعه آبزیپروری در استان است.
مدیرکل شیلات گیلان ارزش هزار و 330 تن ماهی استخوانی صید شده از دریای خزر توسط صیادان استان را از 20 مهر سال 99 تا به امروز را چیزی بیش از 12 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: میزان صید ماهیان استخوانی دریای خزر توسط شرکتهای پره صیادی گیلان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته حدود چهار درصد افزایش داشته است.
مدبری با اشاره به اینکه اقدامات و بسترسازیهای شیلات گیلان تاثیر به سزایی در اقتصادی بودن شغل صید و صیادی در استان داشته است ابراز داشت: یکی از مهمترین اقدامات و سیاستهای راهبردی ما در اداره کل شیلات گیلان بازسازی ذخایر ماهیان خاویاری و استخوانی و رهاسازی میلیونها قطعه بچه ماهی در رودخانههای منتهی به دریای خزر است.
وی پایان فصل صید ماهیان استخوانی از دریای خزر را مطابق برنامههای سالانه شیلات، 20 فروردین خواند و با بیان اینکه هیچ تصمیمی برای تمدید این زمانبندی یاد شده اتخاذ نشده است خاطرنشان کرد: امیدواریم در مدت زمان باقیمانده و در صورت مساعد بودن شرایط دریا میزان صید ماهیان استخوانی به آمار سال گذشته برسد و کمبودها جبران شود.
نظر شما