دستور استاندار برای بازگشایی معابر اصلی در شهرهای خوزستان/لزوم توازن در توزیع بودجه

استاندار خوزستان با اشاره به اینکه برخی محدودیت‌های تردد مانند مسدود کردن معابر اصلی در کنترل کرونا تاثیری ندارد گفت: معابر اصلی که در شهر اهواز برای کنترل کرونا مسدود شده اند باید بازگشایی شوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «قاسم سلیمانی‌دشتکی» عصر امروز (دوشنبه ۹ فروردین) در نشست بررسی مسائل و مشکلات شهرستان اهواز که در استانداری خوزستان برگزار شد اظهار کرد: مسدود شدن برخی معابر اصلی موجب دشواری در تردد مردم شده لذا این معابر باید بازگشایی شوند و تنها معابری که منتهی به پارک‌هاو مکان‌هایی که ایجاد تجمع می‌شوند و ... مسدود شوند از این رو باید موانع برطرف و راه‌ها باز شود مگر آنکه شرایط اضطراری ایجاد شود.

 

استاندار خوزستان افزود: تاکنون مسائل ۱۷ شهرستان مورد بررسی قرار گرفته علاوه بر این از ۶ شهرستان نیز به صورت میدانی بازدید حضوری صورت گرفته است و براساس برنامه‌ریزی انجام شده امیداواریم تا پایان هفته نشست‌های مربوط به همه شهرستان‌ها به پایان برسند.

 

وی با بیان اینکه مدیران برای رفع مشکلات شهرستان منتظر اعتبار نمانند اضافه کرد: مدیران باید فعال و پرتحرک باشند و نباید خود را درگیر بروکراسی اداری کنند هر مدیری باید به دنبال راهکار برای رفع مشکلات باشد و با استفاده از کارشناسان حقوقی مشکلات را برطرف کنند.

 

سلیمانی دشتکی تصریح کرد: مدیران استان برای گرفتن اعتبارات باید از مرکز و وزارت‌خانه‌ها پیگیری کنند و در این مسیر از کمک نمایندگان استان بهره ببرند.

 

وی با اشاره به اینکه بودجه شهرستان اهواز متناسب با وسعت و جمعیت آن نیست ابراز کرد: نکته اول اینکه بودجه اهواز باید نسبت به سال گذشته رشد داشته باشد و نکته دوم اینکه با توجه به مشکلات اهواز، جمعیت آن، حاشیه نشینی و ... باید در توزیع بودجه توازن رعایت شود.

 

استاندار خوزستان با اشاره به وجود مشکلاتی در منطقه غیزانیه اهواز بیان کرد: برخی مشکلات این منطقه کوچک و قابل حل هستند که باید با پیگیری برطرف شوند یکی از مشکلات مردم این منطقه عوارض تردد در اتوبان است که برای این منظور با وزیر صحبت کردیم تا مشکل اخذ عوارض از مردم غیزانیه جهت تردد حل شود.

 

وی به بودجه صندوق توسعه جهت رفع مشکل فاضلاب اهواز اشاره کرد و ادامه داد: باید تا تیر ماه سال جاری، پروژه فاضلاب اهواز اجرایی شود زیرا در غیر اینصورت ممکن در موضوع دریافت این اعتبارات مشکلاتی ایجاد شود.

 

وی عنوان کرد: شرکت آب و فاضلاب باید جدول زمانی برای اعتبارات صندوق توسعه برای تمام سال ارائه کند و به صورت ماهانه مشخص شود پروژه در چه نقطه‎‌ای قرارداشته است و بعد از گذشت مدتی با صرف چه هزینه ای به کجا می‌رسد.

 

در این نشست پیرامون مشکلات مختلف اهواز شامل مشکلات محل دفع پسماند صفیره، پیگیری طرح جامع فاضلاب اهواز، مشکلات آب شرب در برخی مناطق، زیرساخت های دفع آب های سطحی، حاشیه نشینی و ... نیز بحث و تبادل نظر صورت پذیرفت.

 

کد خبر 1041366

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha