به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی دفتر امام جمعه قزوین، آیت الله «عبدالکریم عابدینی» در جلسه هیئت امنای امور مساجد قزوین بیان کرد: مساجد امر مهمی است که همه باید برای پویایی و رونق بیش از پیش آن قدم برداریم، تنها با جغرافیای مساجد و فعالیت ائمه جماعات مشکلات بسیاری از محلات و جامعه حل خواهد شد.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین ادامه داد: با محدودسازی و پایلوت کردن برخی مساجد برای اجرای طرح ها میتوان اقدامات سازنده ای داشت، شناسایی مساجد شاخص و واگذاری کارها به آنها در زمان محدود به خروجی دادن کارها به ما کمک خواهد کرد.
وی عنوان کرد: سالانه باید کارآمدی مساجد را در استان خود رصد کنیم و کارنامه ای تهیه کنیم که به چه میزان این مساجد در مسیر رسالت انبیا و منویات رهبری چه اقداماتی انجام داده اند.
آیت الله عابدینی اعلام کرد: رسول گرامی اسلام (ص) در مکه مسجدالحرام و در مدینه هم مسجدالنبی را راه اندازی کردند و هدف ایشان فقط اقامه نمازهای روزانه نبود.
وی تصریح کرد: اهمیت اقدام پیامبر در آن دوران به میزانی بود که منافقین اقدام به ساخت مسجد ضرار کردند، یعنی متوجه شدند که برای دستیابی به اهداف شوم خود باید دست به ساخت و ساز در حوزه مسجد بزنند.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین گفت: مساجد چشمههای جوشان تربیت نیروی انسانی هستند، یعنی برای تقویت نمازجمعه ما باید نیروی انسانی را در مسجدها تقویت کنیم و از آنجا این نیروهای مسجدی به سمت نمازجمعه حرکت کنند، مساجد وقتی بهم میرسند رودهای جوشان را تشکیل می دهند، سیستم امامت و امتی که رهبری تأکید دارند در راستای تقویت همین موضوع است.
وی توضیح داد: مساجد اگر به محلی برای جوشش نیروی انسانی برای نمازجمعه تبدیل شوند همین نیروها به جوانانی برای مدیریت ها در ادارات و نهادهای جامعه تبدیل میشود، ما نیازمند معلم، مدیرکل، استاندار، نماینده مجلس هستیم اگر این مدیران از مساجد بپاخیزند ما دچار مشکلات فراوان نمی شویم.
آیت الله عابدینی عنوان کرد: هرکس تربیت شده مسجد باشد اسلام ساز و انسان ساز و کشور ساز میشود، امثال شهید رجایی، شهید سلیمانی و شهدای دیگر اگر توانستند در کشور قدمهای سازنده بردارند به دلیل این بود که از مسجد رشد کردند.
وی یادآور شد: اگر اقدامات خیر آیت الله باریک بین در گذشته در حوزه مساجد، خیرین و راه اندازی حوزه های علمیه نبود امروز ما این وضعیت و شرایط را نداشتیم و بسیار عقب تر از آنچه که امروز قرار داریم، بودیم.
نظر شما