تبعیض مثبت توسط روسای سه قوا راه برون رفت لرستان از محرومیت است

خادمی با اشاره به محرومیت تاریخی استان لرستان، گفت: اجرای طرح تبعیض مثبت توسط روسای سه قوا راه برون رفت لرستان از محرومیت است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، « سید موسی خادمی» امروز(10 فروردین) در جلسه شواری اداری استان لرستان در خرم آباد، اظهار داشت: در استان در فضایی همدل و هماهنگ کار می کنیم و این همدلی و هم افزایی پیشبرد امور بوده است.

 

استاندار لرستان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای استان لرستان، گفت: استان لرستان 6 هزار و 300 شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.

 

وی با بیان اینکه در استان لرستان 500 زن شهید دارد، افزود: استان لرستان در دوران دفاع مقدس در معرض بمباران دشمن بود و دومین استان جنگ زده کشور محسوب می شد.

 

خادمی افزود: استان لرستان در دوران دفاع مقدس و در سایه بمباران های دشمن بخش مهمی از زیرساخت های خود را از دست داده است.

 

وی بیان کرد: در دوران بازسازی استان لرستان جزء استان های جنگ زده محسوب نشد و استان لرستان دچار عقب ماندگی تاریخی شد.

 

خادمی اذعان داشت: در سایه این عقب ماندگی درصد فلاکت در استان رشد کرو امروز مردم دچار فقر، بیکاری و محرومیت هستند.

 

راه برون رفت استان از محرومیت برقراری تبعیض مثبت است

 

استاندار لرستان خاطرنشان کرد: ما از روسای سه قوه و سیاست گذاران راهبردی کشور درخواست داریم برای برون رفت استان از محرومیت تاریخی طرح تبعیض مثبت را نسبت به استان در پیش گیرند.

 

وی با بیان اینکه نگاه مساوی به استان لرستان و دیگر استان ها عین بی عدالتی و ظلم است، خاطرنشان کرد: استان لرستان نیازمند امتیازات مثبت برای جبران عقب ماندگی تاریخی است.

 

خادمی با بیان اینکه محرومیت استان موجب شده است در جذب فرصت های سرمایه گذاری توفیق چندانی نداشته باشیم، افزود: لازم است نهادهای خدمت رسان ملزم به سرمایه گذاری در استان شوند.

 

توسعه لرستان از مسیر آب عبور می کند

 

وی با بیان اینکه تحقق توسعه لرستان از مسیر آب عبورمی کند، خاطرنشان کرد: افزایش حق آبه استان پر باران کشور برای تقویت کشاورزی در استان ضروری است.

 

خادمی با انتقاد از سهم آب سدهای کرخه، کارون و... که از آب استان لرستان تغذیه می شوند، افزود: مردم استان نسبت به انتقال آب برای شرب اعتراضی ندارند اما در بخش کشاورزی باید تخصیص آب با اولیت استان باشد تا عدالت برقرار شود.

 

وی خاطرنشان کرد: با انتقال آب شرب مشکلی نداریم اما در کشاورزی باید آب در استانی که تولید آب دارد هزینه شود تا عدالت واقعی برخوردار شود.

 

استاندار لرستان همچنین با اشاره به وجود ذخایر نفتی و گازی در استان، خاطرنشان کرد: این در حالی است که امروز استان لرستان از وجود پالایشگاه و پتروشیمی محروم است.

 

خادمی با بیان اینکه در سال های اخیر ریسک پذیری مدیران استان کم شده است، اظهار داشت: لازم است در استان کمیته تعاملی از دستگاه های نظارتی تشکیل شود و مورادی را تشخیص داده می شود ممکن است از نظر مصلحت درست باشد، انجام شود.

کد خبر 1041626

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha