سرمایه‌گذاری ۸۱ هزار میلیارد تومانی برای پویش #هرهفته_الف_ب_ایران  در سال ۹۹

اردکانیان با اشاره به سرمایه‌گذاری ۸۱ هزار میلیارد تومانی برای پویش #هرهفته_الف_ب_ایران طی سال از آغاز این پویش در سال ۱۴۰۰ از هفته آتی خبر داد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، رضا اردکانیان، وزیر نیرو در گفت‌وگو با شبکه خبر در بررسی پویش هرهفته_الف_ب_ایران به اجرای ۲۲۷ پروژه پویش در سال 98 اشاره کرد و گفت: هدف این پویش شکل دادن به یک برنامه منظم برای خدمت‌رسانی به مردم بوده و کار وزارت نیرو به عنوان یک دستگاه خدماتی تولید، تامین و عرضه آب و برق است.

 

وی ادامه داد: اینکه نشان دهیم به‌ویژه در شرایط جنگ‌ اقتصادی دولت به‌طور کلی و وزارت نیرو به طور خاص این توانایی را دارد که علیرغم همه مضیقه‌ها برنامه‌ریزی کرده و مهرماه ۹۸ اعلام کند تا پایان سال ۲۲۷ پروژه را با سرمایه‌گذاری ۳۳ هزار میلیارد تومان به اتمام می‌رسانیم این نقطه مثبتی در عملکرد است.

 

وزیر نیرو در ادامه توضیحات خود درباره پویش هرهفته_الف_ب_ایران در سال 99 گفت: در فروردین‌ماه سال ۹۹ اعلام کردیم در قالب این پویش ۲۵۰ پروژه بزرگ ساخت و سازی و ساز و کاری را افتتاح می کنیم و از ۲۵ فروردین ۹۹ افتتاح‌ها را با حضور رئیس جمهور شروع کرده تا ۲۶ اسفند در قالب ۴۵ هفته این پویش را به اتمام رساندیم.

 

وی با بیان اینکه در پویش هرهفته_الف_ب_ایران نه تنها ۲۵۰ پروژه ساخت و سازی و ساز و کاری، بلکه ۳۰۷ پروژه را توانستیم عرضه کنیم به سرمایه‌گذاری ۸۱ هزار میلیارد تومانی برای پویش #هرهفته_الف_ب_ایران طی سال ۹۹ اشاره کرد.

 

وی در تشریح جزئیات این سرمایه گذاری ها گفت: این پروژه‌ها شامل ۱۴ سد مخزنی، بیش از ۵۵ هزار هکتار شبکه اصلی آبیاری و زهکشی، ۱۰ پروژه آبرسانی شهری، ۹ تصفیه‌خانه آب، ۱۳ تصفیه‌خانه فاضلاب، آبرسانی روستایی به ۱۶۵۰ روستای کشور و همچنین در بخش برق احداث ۹ نیروگاه حرارتی، ارتقای ۵ نیروگاه، احداث ۳۰ نیروگاه مقیاس کوچک، ۲۵ نیروگاه تجدیدپذیر خورشیدی و بادی بود که جمعا از این محل ۲۳۳۵ مگاوات به ظرفیت نصب شده کشور افزوده شد، علاوه بر اینکه برق‌رسانی به تعدادی از روستاهای باقیمانده حدود ۲۸۸ روستا نیز انجام شد.

 

اردکانیان با بیان اینکه  بخش عمده‌ای از این سرمایه‌گذاری ۸۱ هزار میلیارد تومانی از ناحیه خارج از دولت بوده است، گفت: حدود ۱۰ درصد از بودجه عمومی، حدود ۲۰ درصد از منابع داخلی(قبوض آب و برق)، حدود ۳۷ درصد از صندوق توسعه ملی و بیش از ۵۰ درصد سرمایه‌های بخش خصوصی بوده است و در حین اجرای این پروژه‌ها حدود ۱۳۳ هزار اشتغال غیرمستقیم و ۳۵ هزار اشتغال مستقیم ایجاد شده است.

 

وی با بیان اینکه در سال ۹۹ پروژه‌های ساز و کاری نیز به ثمر رسید، افزود: تاثیر این پروژه ها  در ساخت و سازها، عرضه خدمت مستقیم به مردم، در کوتاه کردن مسیر پروژه‌ها، در کاهش قیمت تمام شده و تسهیل خدمت‌رسانی قابل ملاحظه است.

 

 

کد خبر 1041668

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha