خانه تاریخی صنیعی به اقامتگاه سنتی تبدیل می شود

چناری از اتمام مرمت خانه صنیعی توسط این اداره و تبدیل آن به اقامتگاه سنتی توسط بخش خصوصی خبر داد و گفت: از سرمایه گذاران بخش خصوصی دعوت می‌شود برای راه اندازی اقامتگاه های بوم گردی در این شهرستان همکاری کنند.

«مهدی چناری» امروز (پنج شنبه 12 فروردین) در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز، با اشاره به بازدید خود از خانه تاریخی صنیعی دزفول که اخیرا مرمت شده اظهار کرد: خوشبختانه مراحل مرمت این خانه تاریخی توسط اداره میراث فرهنگی به پایان رسیده و همچنین عملیات نورپردازی این مکان نیز توسط بخش خصوصی و با نظارت کارشناسان این اداره تکمیل شده است.

 

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دزفول افزود: خانه تاریخی صنیعی با همکاری مالک و مشاوره معاونت سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی بهره برداری آن به بخش خصوصی واگذار شد تا در راستای تبدیل آن به اقامتگاه سنتی اقدام شود لذا امیدواریم هر چه سریع‌تر با تکمیل تجهیزات این خانه تاریخی توسط سرمایه گذار، شاهد راه اندازی آن به عنوان اقامتگاه سنتی باشیم.

 

وی خانه تاریخی صنیعی را یک مکان ارزشمند و متعلق به دو دوره قاجار و پهلوی اول دانست و اضافه کرد: با توجه به تعمیرات و استحکام بخشی های انجام شده، اکنون این خانه در شرایطی بسیار عالی برای بازدید قرار دارد.

 

چناری با بیان اینکه دزفول یکی از شاخص ترین شهرهای تاریخی و همچنین شهر مهم گردشگری محسوب می شود تصریح کرد: دزفول در طول سال میزبان گردشگران زیادی است اما متاسفانه این شهرستان در زمینه زیرساخت‌های اقامتی با کمبودهای محسوسی مواجه است، از این رو ضرورت دارد سرمایه گذاران بخش خصوصی و گردشگری در زمینه احداث اقامتگاه های بومگردی و سنتی ورود کنند.

 

وی با اشاره به اینکه امروزه گردشگری دومین صنعت پر در آمد دنیا با گردش مالی فراوان بعد از نفت به شمار می رود ابراز کرد: زیرساخت های گردشگری به ویژه توسعه اقامتگاه و هتل ها بر رونق این صنعت تاثیر دارد اما واقعیت این است که نیازمند ورود بخش خصوصی به این صنعت هستیم.

 

رئیس اداره میراث فرهنگی دزفول ادامه داد: همین امر باعث شده بسیاری از شهرهای کشور که از حجم بالای زیرساخت های گردشگری برخوردار شوند و این شهرستان به دلیل نبود اقامتگاه های مناسب گردشگری از درآمدهای فراوان این بخش محروم بماند یا قادر به پذیرش گردشگران زیادی نباشند.

 

وی ابراز کرد: با توجه به کمبود اقامتگاه های گردشگری در شهرستان دزفول و از سویی اعتبار زیادی که برای احداث هتل لازم است، در چند سال اخیر توسعه اقامتگاه های سنتی و بوم گردی در اولویت برنامه های اداره میراث فرهنگی دزفول قرار گرفته است.

 

چناری عنوان کرد: از سرمایه گذاران بخش خصوصی دعوت می شود که با سرمایه گذاری در این عرصه و رونق این قبیل اقامتگاه ها در بافت تاریخی دزفول و همچنین در روستاهای هدف گردشگری، ادامه حیاتِ باشکوه این مکان‌ها را رقم بزنند، ضمن اینکه اداره میراث فرهنگی نیز در این راستا با تمام توان در کنار سرمایه گذاران خواهد بود.

 

وی در پایان ابراز امیدواری کرد با ریشه کن شدن بیماری کرونا و بازگشت شور و نشاط به جامعه و به خصوص حوزه گردشگری کشور، گردشگران زیادی برای بازدید از بافت تاریخی و منحصر به فرد دزفول و اماکن ارزشمند موجود در این بافت تاریخی و از جمله خانه صنیعی در این شهرستان حضور یابند.

 

کد خبر 1042037

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha