«آرش فرزامصفت» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت با تاکید بر اینکه در سال گذشته و در راستای انجام اقدامات لازم برای تحقق شعار جهش تولید، فعالیتهای زیادی جهت بازگشت واحدهای تولیدی به چرخه تولید انجام شد اظهار داشت: بازگشت 450 واحد تولیدی به چرخه تولید از جمله آثار مثبت اقدامات انجام گرفته است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان برگزاری کارگروههایی نظیر کارگروه رفع موانع تولید و عملیاتی شدن اقداماتی در راستای رفع مشکلات واحدهای تولیدی استان را مورد تاکید قرار داد و عنوان کرد: شناسایی واحدهای نیمهتمام استان گیلان و کمک برای تکمیل و بهرهبرداری آنها نیز از دیگر اقداماتی است که انجام گرفت.
فرزامصفت با بیان اینکه لازم است در بخش اجرایی قوانین دست و پاگیر اداری یا همان بوروکراسی کاهش پیدا کرده و فرآیند شروع کسب و کارها سادهسازی شود تصریح کرد: باید به گونهای عمل شود تا قوانین مزاحم و مخل فضای کسب و کار، شناسایی و حذف شده از طرفی قوانین موازی نیز ادغام و ساده شوند.
وی فراهم شدن بسترهای لازم برای افزایش جذب سرمایهگذاری خارجی و داخلی را هم مورد تاکید قرار داد و در تشریح اهمیت این موضوع ابراز داشت: تداوم حمایتهای قضایی و برخورد با نابسامانیهای حوزه تولید از جمله مؤلفههایی است که با عملیاتی شدن و با پیگیری آنها میتوان در جهت افزایش جذب سرمایهگذاری خارجی و داخلی اقدام کرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان تلفیق، حذف و بازنگری برخی از قوانین و دستورالعملها در جهت حمایت مؤثرتر از کسب و کارها را هم مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: حل مشکلات حوزه تولید و اشتغال در حقیقت گامی مهم در مسیر خودکفایی استان گیلان و کاهش معضلات اقتصادی محسوب میشود.
نظر شما