خبرگزاری شبستان، گروه قرآن و معارف،، «رضا معممیمقدم»، مدیرکل امور اجتماعی و مشارکتهای سازمان اوقاف و امور خیریه با اعلام این خبر اظهار کرد: در راستای عملیاتی کردن رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب در سال گذشته که مزین به نام جهش تولید بود، سازمان اوقاف و امور خیریه طرح «شمیم خدمت» را در دستور کار خود قرار داد و توانست برای بیش از پنج هزار نفر زمینه اشتغال را فراهم کند.
وی با اشاره به شیوع ویروس کرونا و تعطیلی بقاع متبرکه در این ایام خاطر نشان کرد: البته با توجه به محدودیت های پیش آمده کرونایی و بیکار شدن تعداد قابل توجهی از افراد کم برخوردار در این ایام، ایجاد زمینه اشتغال برای این تعداد قابل قبول است که ان شاءالله در سال جدید با درایت و مدیریت بتوانیم گام های موثرتری برداریم.
وی با اشاره به نام گذاری سال جدید به سال تولید، پشتیبانی و مانع زدایی ها افزود: در سال جدید نیز که مقام معظم رهبری دغدغه تولید و اشتغال را داشته اند، سازمان اوقاف با قوتی دو چندان برای تحقق شعار سال قدم بر خواهد داشت و در این راستا، اجرای طرح «شمیم خدمت» را به عنوان یکی از اولویت های برنامه های اجتماعی خود در دستور کار دارد.
وی همچنین با تاکید بر اینکه طرح شمیم خدمت با هدف تولید و ایجاد اشتغال پایدار طراحی شده است گفت: در این طرح سه گام مهم و اساسی مد نظربوده است. در گام نخست با بهره گیری از تجربیات کارآفرینان موفق و تعامل با سازمان ها، نهادها، موسسات و گروه هایی که در زمینه آموزش حرفه و صنعت عملکرد مناسب و قابل قبولی دارند، به آموزش متقاضیان کار پرداخته می شود. در گام دوم تلاش می شود با استفاده از ظرفیت بقاع متبرکه و موقوفات مرتبط و همچنین استفاده از ظرفیت خیرین، زمینه کار و درآمد برای کارآموزان مهیا شود. در گام سوم نیز با راه اندازی بازارچه های خیریه و فروشگاه های ویژه، محصولات تولید شده توسط جامعه هدف در معرض فروش قرار می گیرد.
مدیرکل امور اجتماعی و مشارکتهای سازمان اوقاف افزود: در سال گذشته بیشترین تاکید سازمان بر اجرای گام اول طرح یعنی آموزش بوده است که در سال جاری با توجه به وجوب پشتیبانی از تولید، اجرای عملیاتی گام های بعدی این ابلاغیه در دستور کار قرار می گیرد.
وی خاطرنشان کرد: در زمینه پشتیبانی بقاع متبرکه سراسر کشور این آمادگی را دارند که تمام امکانات و ظرفیت های خود در زمینه تولید را به میدان بیاورند و ایفای نقش کنند.
معممی مقدم با اشاره به نقش اجتماعی بقاع متبرکه افزود: بقاع متبرکه از دیرباز ملجاء بی پناهان بوده و در این طرح تلاش می شود تا با اجرای مناسب دستورالعمل ابلاغی شمیم خدمت، به خانواده های کم برخوردار توجه ویژه ای شود و در مسیر کاریابی و اشتغال آنان قدمی برداشته شود.
وی یادآور شد:در این راستا، مراکز افق با تعامل با صاحبان مشاغل، کارگاه ها و کارخانه ها، به شناسایی فرصت های شغلی و معرفی نیروهای مستعد پیرامون بقاع متبرکه به این اماکن پرداخته و به بیانی دقیق تر می توان گفت که بنگاه کاریابی یکی از بندهای این دستورالعمل محسوب می شود.
نظر شما