«خلیل بهروزیفر» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، با اشاره به اینکه قوای سهگانه، مجلس، دولت، دستگاه قضا و سایر حوزههای متولی در بحث تولید نباید برای تحقق سیاست راهبردی «تولید؛ پشتیبانیها، مانعزداییها» به شکل شعاری عمل کنند اظهار داشت: پیچ و خمهای اداری و رانتخواریها از جمله مهمترین موانع پیشروی تولید ملی هستند.
نماینده مردم شهرستانهای فومن و شفت در مجلس شعار «تولید؛ پشتیبانیها، مانعزداییها» که در طلیعه امسال توسط مقام معظم رهبری بیان شد را مورد اشاره قرار داد و افزود: در سالهای اخیر یکی از مشکلات عمده و اساسی کشورمان حمایت از تولید و تولیدکنندگان داخلی بود اما این شعار به شکل عملی محقق نشد.
بهروزیفر مجموعه اقداماتی که تاکنون در راستای حمایت از تولید داخل در کشور و توسط مسئولان انجام شده است را بسیار ضعیف و بعضا ناکارآمد خواند و عنوان کرد: بدون شک هر کشوری که خواهان پیشرفت است اساس و مبنای این توسعه در تولید و در بخشهای مختلفی اعم از کشاورزی، گردشگری، صنعت، مسکن و سایر حوزهها حتی فرهنگی و اجتماعی است.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه در دولت فعلی اقدام چشمگیر و قابل توجهی برای توسعه در بخش تولید و حمایت از این حوزه مشاهده نشده است اذعان کرد: مقام معظم رهبری همیشه در بحث پشتیبانی، ارائه تسهیلات، حمایتهای مالی و سایر اقدامات همسو در جهت پشتیبانی از تولیدات ملی تاکیدات فراوانی داشتهاند که البته به خوبی اجرایی نشد.
وی مهیاسازی ابزار لازم برای تولیدکنندگان و آماده کردن زیرساختهای لازم برای جهش و رونق تولید را مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: چرخه بروکراسی حاکم بر کشور چرخهای معیوب و البته مخرب است به طوریکه همواره مقام معظم رهبری در همین مورد بیاناتی داشته و موارد لازم را به مسئولان گوشزد کردهاند.
نماینده مردم شهرستانهای فومن و شفت در مجلس پیچ و خمهای اداری، رانتخواریها و موارد اینچنینی را موانع و سد راه تولید ملی خواند و یادآور شد: تاکید و توجه ویژه مقام معظم رهبری هم دقیقا بر همین موضوعات اشاره شده است که برای رسیدن به توسعه پایدار باید حتما این موانع از پیش روی تولید برداشته شوند.
بهروزیفر با بیان اینکه عملیاتی کردن شعار «تولید؛ پشتیبانیها، مانعزداییها» یک عزم ملی و اهتمام عمومی را میطلبد اضافه کرد: قوای سهگانه اعم از مجلس، دولت و قوه قضائیه نباید در این بخش به شکل شعاری حرکت کنند و به بیان دیگر اگر موضوع شعار سال تنها به برگزاری چندین جلسه تحت عنوان ستاد فرماندهی محدود شود بدون شک کارساز نیست.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با تاکید بر اینکه مقام معظم رهبری با انتخاب و اعلام شعار سال در حقیقت نقشه راه را برای مسئولان، قوای سهگانه و سایر دستگاهها مشخص و تبیین میکنند ابراز داشت: قوای سهگانه شعار «تولید؛ پشتیبانیها، مانعزداییها» را باید به عنوان حکم، قانون و سیاستهای اصلی نظام تلقی کنند.
وی کارنامه دستگاهها، قوای سهگانه و مسئولان اجرایی در حوزه تحقق شعارهای سال را در ادوار اخیر ضعیف و فاقد اثرگذاری لازم دانست و خاطرنشان کرد: دستگاههای متولی اگر بخواهند به درستی و با فکر و مدیریت جهادی پشتیبانیها و مانعزداییها را در امر تولید انجام داده و تعارفی نداشته باشند بدون شک بخشی از شعار راهبردی مقام معظم رهبری در سال 1400 محقق میشود.
نظر شما