«رسول فرخی میکال» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، چای را یکی از محصولات ملی و استراتژیک در کشور دانست و اظهار داشت: صنعت چای در صادرات و اشتغالزایی ظرفیتهای خوبی دارد و باید با حمایت از تولیدات ملی، موانع پیشروی توسعه صنعت چای برداشته شود.
رییس مجمع نمایندگان گیلان با بیان اینکه برای رشد، توسعه و به ویژه موضوع مهم برندسازی محصول استراتژیک چای باید شاخصها در نظر گرفته شود عنوان کرد: شناسایی نقاط قوت و ضعف و انجام برنامهریزیهای لازم بر مبنای آن برای توسعه صنعت چای کشور لازم و ضروری است.
فرخی میکال افزایش انگیزه و رغبت در بین کشاورزان چایکار برای ورود به باغات و استمرار فرآیند تولید را مستلزم پشتیبانی از صنعت چای ایرانی دانست و تصریح کرد: برندسازی یکی از همان مؤلفهها و شاخصهایی است که میتواند تحولی بزرگ در صنعت چای ایجاد کرده و باعث افزایش انگیزه چایکاران شود.
وی با تاکید بر اینکه علاوه بر برندسازی، بازاریابی و شناسایی بازارهای هدف به ویژه در بخش صادرات چای از اهمیت بسیار بالایی در توسعه صنعت چای برخوردار است افزود: اگر نرخ خرید تضمینی و قیمت تمام شده تولید با هم همخوانی نداشته باشند محصول داخلی هم نمیتواند با محصول خارجی رقابت کند.
نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس نقش شناسایی کشورهای هدف برای صادرات چای و سایر اقلام تولیدی را هم مورد توجه قرار داد و اذعان کرد: اقتصاد کشورمان دچار تحریمهای همهجانبه و ظالمانه دشمن است بنابراین در چنین اوضاعی در کنار صادرات باید برای پایداری صادرات کالاهایمان هم برنامه داشته باشیم.
عضو کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس با اشاره به این نکته که در صورت ورود چای به بازار بورس ارزشافزوده به چایکار تعلق گرفته و میتواند از سود بازرگانی بهرهمند شود یادآور شد: پشتیبانیهای دولت از صنعت چای کشور نباید فقط به حوزه قیمت آن معطوف شود و باید فراتر از اینها باشد.
رییس مجمع نمایندگان گیلان ارتقاء سطح اقتصادی و درآمدی کشاورزان و چایکاران را خواستار شد و خاطرنشان کرد: توجه بیشتر به بخش ارتقاء زیرساختهای صنعت چای، حمایت از کشاورزان در زمان کاشت، داشت و برداشت محصول از جمله انتظاراتی است که به سبب آن رونق لازم در صنعت چای کشور ایجاد میشود.
نظر شما