به گزارش خبرنگار گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، روحانیت و طلاب همواره پرچمدار و پیشگام خدمت در عرصه های مختلف بوده و هستند و از همان آغاز در مبارزه با ویروس منحوس کرونا خوش درخشیدند و تا به امروز با اخلاص مشغول خدمت رسانی به مردم هستند. از همان روزهای آغازین بحران کرونا که بسیاری از افراد هراس داشتند حتی درباره این ویروس سخن بگویند این طلاب جهادی بودند که در کنار کادر درمان از بیماران کرونایی مراقبت می کردند و در آرامستان ها تغسیل و تدفین اموات کرونایی را بر عهده داشتند.
با توجه به گستردگی جمعیت در پایتخت شاهد روند افزایشی بستری بیماران و فوتی های کرونایی در تهران هستیم به همین منظور نهادهای مختلف حوزوی مانند حوزه علمیه برادران، حوزه علمیه خواهران، سازمان تبلیغات اسلامی، بسیج طلاب و اساتید، جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی و ... به منظور پیروی از منویات رهبر انقلاب وارد میدان مبارزه با کرونا و فعالیت های جهادی شدند.
حجت الاسلام والمسلمین «سیدمحمدی عابدین زاده» در گفت و گو با خبرنگار گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان گفت: تهیه هفت سری جهیزیه برای خانواده های آبرومند که ارزش ریالی هر کدام یازده میلیون تومان برآورد شده است.
مدیر مدرسه علمیه سفیران هدایت افزود: توزیع 50 هزار عدد ماسک، لباس بچه، لوازم غرفه فرهنگی کودکان، گوشت قربانی، نایلون برای چادرها از جمله فعالیت های جهادی طلاب مدرسه علمیه سفیران هدایت و مسجد حضرت ولیعصر (عج) و بسیج مسجد حضرت ولیعصر (عج) در شرایط کرونا بوده است.
حجت الاسلام والمسلمین عابدین زاده خاطرنشان کرد: 70 بسته ارزاق با همکاری بسیج خواهران و برادران مسجد حضرت ولیعصر (عج) در راستای اجرای طرح حاج قاسم سلیمانی بین خانواده های کم بضاعت توزیع شد.
وی گفت: غبارروبی و عطرافشانی گلزار شهدا با رعایت پروتکل های بهداشتی، برگزاری جشن نیمه شعبان از پنج تا 9 فروردین سال جاری از جمله برنامه های فرهنگی در شرایط کرونا بود.
مدیر مدرسه علمیه سفیران هدایت خاطرنشان کرد: پشتیبانی درمانی از بیماران کرونایی از دیگر اقداماتی است که در شرایط کرونا انجام می شود و در این راستا در قالب برنامه ای پزشکان عمومی و متخصص به صورت تلفنی پاسخگوی بیماران کرونایی هستند.
وی یادآور شد: خیران و مردم نوع دوست می توانند کمک های نقدی خود را به شماره حساب 6273811136611594 واریز کنند تا برای کمک رسانی به خانواده های کم بضاعت به ویژه در شرایط کرونا زمینه مالی مناسبی فراهم شود.
این روزها که موج چهارم کرونا را در کشور داریم و شرایط بیماری و شیوع کرونا سخت تر شده است، جهادگران طلبه در کنار اقشار مختلف مردم به ادامه خدمت رسانی های خود در بخش های مختلف فرهنگی، معنوی، کمک های مومنانه و فعالیت های جهادی و کمک و همیاری به بیماران و خانواده های بیماران کرونایی پرداخته اند و با جدیت و عزم راسخ، کار جهادی خود را ادامه می دهند.
در کنار اقدامات انجام شده از سوی طلاب و روحانیون در بخش های مختلف در راستای کاهش آلام آسیب دیدگان از کرونا، انفاق موضوع دیگری است که این روزها رونق بیشتری یافته است. کمک های نقدی و غیرنقدی در حمایت از خانواده های کم بضاعت و آسیب دیده در این ایام و در قالب طرح رزمایش کمک مومنانه و طرح شهید قاسم سلیمانی مدیریت و ساماندهی شده است.
در سوره بقره آیه ۲۶۲ و ۲۶۳ آمدهاست: کسانی که اموال خود را در راه خدا انفاق میکنند، سپس در پی آنچه انفاق کردهاند، منّت و آزاری روا نمیدارند، پاداش آنان برایشان نزد پروردگارشان [محفوظ] است، و بیمی بر آنان نیست و اندوهگین نمیشوند. گفتاری پسندیده [در برابر نیازمندان] و گذشت [از اصرار و تندیِ آنان] بهتر از صدقهای است که آزاری به دنبال آن باشد، و خداوند بینیاز بردبار است.
آری گاه مومنین با مال خود انفاق می کنند و در زمانی مانند شرایط سخت کرونایی با کارهای جهادی و دست شستن از جان برای خدمت به همنوع پای در میدان گذاشته اند و از آغازین روزهای شیوع کووید ۱۹ بدون هیچ چشم داشت مادی، پای در میدان گذاشته و کارهای جهادی برای مردم به ویژه خانواده های کم بضاعت و محروم انجام می دهند.
نظر شما