مدارس علمیه از ظرفیت مساجد برای «تولید؛ پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» بهره بگیرند

حجت‌الاسلام والمسلمین وحیدی گفت: مدارس علمیه می‌توانند برنامه‌های خود برای تحقق «تولید؛ پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها» را در مساجد انجام دهند و از ظرفیت بسیج و نمازگزاران این خانه‌های خدا بهره‌مند شوند.

حجت الاسلام والمسلمین «محمد صادق وحیدی» در گفت‌ و‌ گو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان با بیان اینکه پیگیری مطالبه مقام معظم رهبری در نامگذاری سال 1400 با عنوان «تولید؛ پشتیبانی ها و مانع زدایی ها» جزو اولویت برنامه های مدارس علمیه در سال جاری است، اظهار کرد: متاسفانه، امکان برگزاری برنامه های حضوری در پی تشدید شیوع ویروس کرونا وجود ندارد، ولی استادان و مدیران و معاونان مدارس می توانند از طریق فضای مجازی و تولید محتواهایی همچون کلیپ و پادکست برای تحقق شعار سال تلاش کنند.

 

تولیت مدرسه علمیه محمودیه (واقع در تهران، خیابان امیرکبیر) افزود: مدارس علمیه به ویژه آنهایی که در جوار مساجد یا جزئی از مساجد هستند می توانند برنامه های خود برای اجرای «تولید؛ پشتیبانی ها و مانع زدایی ها» در مساجد انجام دهند و از ظرفیت بسیج و نمازگزاران این خانه های خدا بهره مند شوند.

 

وی در ادامه به همکاری حوزوی ها و مسجدی ها در دوره شیوع ویروس کرونا برای تولید ماسک، دستکش، گان و مواد ضد عفونی کننده اشاره کرد و گفت: این همکاری ها گامی بلند برای پشتیبانی عملی و عینی از تولیدات بومی است که در صورت مانع زدایی دستگاه های مختلف می تواند در زمینه تولید سایر اقلام مورد نیاز مردم و همچنین ایجاد شغل نیز تداوم یابد.

 

وحیدی خاطرنشان کرد: برنامه مساجد برای توانمندسازی نیازمندان و به اصطلاح ماهی گیری یاد دادن به جای ماهی دادن به آنان، اقدام قدیمی در مسیر حمایت از تولید است که ان‌شاءالله با حمایت جدی دستگاه ها و جریان سازی بیشتر رسانه ها می تواند به یک جریان عمومی در تمام مساجد کشور تبدیل شود. البته همه مساجد و مسجدی ها به گام برداشتن در این مسیر علاقمند هستند ولی کمبود بودجه و گاهی نبود حمایت های قانونی، دست و بال آنها را برای کارآفرینی، توانمندسازی نیازمندان و رونق تولید بسته است.

کد خبر 1043339

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha