فلسفه شورای برنامه‌ریزی گام برداشتن در مسیر شکوفایی و توسعه گیلان است

زارع گفت: فلسفه شورای برنامه‌ریزی گام برداشتن در مسیر شکوفایی و توسعه استان است که باید در این مسیر با تقسیم کار مدون دستگاه‌ها، تلاش مضاعفی شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از رشت، «ارسلان زارع» امروز (شنبه، ۲۱ فروردین) در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان که در سالن جلسات استانداری گیلان برگزار شد، به رتبه ممتاز برخی کارگروه های این شورا در ارزیابی ملی و استان برتر در انطباق مصوبات با قانون های برنامه ششم توسعه اشاره و اظهار کرد: فلسفه شورای برنامه ریزی گام برداشتن در مسیر شکوفایی و توسعه استان است که باید در این مسیر با تقسیم کار مدون دستگاه ها، تلاش مضاعفی شود.

استاندار گیلان، تدوین و تصویب سند آمایش سرزمینی گیلان را از مهمترین دستاوردهای شورای برنامه ریزی در سال 1399 عنوان و با اشاره به الگوگیری استان های دیگر از این سند، افزود: این سند به عنوان حاصل کار منسجم کارشناسی باید به عنوان راهبردی برای اقدامات دستگاه های اجرایی باشد.

وی بر ضرورت توجه جدی به برنامه های تدوین کننده ساخت و سازها در استان همچون طرح های جامع، هادی و تفصیلی شهرها و روستاها و تسریع در تعیین تکلیف و تصویب آنان تأکید کرد.

زارع تمرکز کارگروه آموزش و پژوهش بر شعار سال و تلاش برای حل مسائل و مشکلات استان را محور پژوهش های سال گذشته خواند و به کسب نمره قابل قبول در ارزیابی ها اشاره کرد و گفت: باتوجه به نام‌گذاری امسال تحت عنوان تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها در راستای سیاست های اقتصاد مقاومتی، استمرار این نگاه در موضوع پژوهش های سال جاری یک ضرورت است.

استاندار گیلان استفاده بیشتر از ظرفیت اتحادیه اقتصادی اوراسیا را رویکرد مهم دولت و حوزه اقتصادی در استان عنوان و اظهار کرد: انجام اقدامات علمی و کارشناسی در راستای بهره گیری از توانمندی موجود در استان برای رسیدن به اهداف پیش بینی شده مورد انتظار است.

وی با بیان اینکه کارگروه اجتماعی و فرهنگی ذیل شورای برنامه ریزی می تواند اقدامات موثرتری برای حل مشکلات اجتماعی به ثمر بنشاند، افزود: آسیب های اجتماعی از جمله دغدغه های رهبر معظم انقلاب، رئیس جمهوری و مجموعه خدمتگزاران مردم در استان است که باید با تمرکز بر موضوعاتی همچون کودکان، زنان، خانواده و سالمندان بیش از گذشته شاهد اجرای برنامه‌های اثربخش باشیم.

زارع به اجرای بسیاری از برنامه های پیش بینی شده در شورای برنامه ریزی با حمایت مردم خوب گیلان و همت دستگاه‌های اجرایی و همکاری قوای مختلف اشاره و اضافه کرد: برخی از برنامه ها همچون پروژه های نیمه تمام عمرانی بر مبنای هدفگذاری صورت گرفته در سه ماه نخست و یا تا هفته دولت امسال، با تخصیص اعتبارات مورد نیاز و تقویت نظارت ها به مرحله بهره برداری می رسند.

استاندار گیلان به تحقق 123 درصدی درآمدهای پیش بینی شده استان در سال گذشته و رشد 50 درصدی این شاخص نسبت به سال ماقبل اشاره و اضافه کرد: در این مسیر به ویژه تحقق درآمدهای مالیاتی، تکریم ارباب رجوع و جلب رضایتمندی آنان همواره در اولویت بوده است.

وی بر لزوم اعلام موانع تحقق موافقت نامه‌های مبادله شده از سوی دستگاه های اجرایی با سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان به دبیرخانه شورای برنامه ریزی تا پایان فروردین ماه جاری تأکید و اذعان کرد: اصلاحات مورد نیاز به هفته های پایانی سال مالی، موکول نشود.

گفتنی است، در این جلسه «احمد دنیامالی» نماینده مردم بندرانزلی و «سیدعلی آقازاده» از نمایندگان مردم رشت در مجلس شورای اسلامی نظرات خود در خصوص دستورهای جلسه مطرح شده و برنامه‌های توسعه‌ای استان گیلان را بیان کردند.

کد خبر 1044597

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha