فرماندهی واحد برای برنامه ریزی اقتصادی برای مرز‌ها نداریم

نخعی با بیان اینکه فرماندهی واحد برای برنامه ریزی اقتصادی برای مرز‌ها نداریم، گفت: ببخش‌های مختلفی در مرز‌ها فعال هستند، اما فرماندهی واحد ندارند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، مصطفی نخعی، رئیس فراکسیون استان‌های مرزی و مرزنشینان مجلس شورای اسلامی با حضور در برنامه گفت و گوی ویژه خبری یکشنبه شب شبکه دو سیما با بیان اینکه فرماندهی واحد برای برنامه ریزی اقتصادی برای مرز‌ها نداریم، گفت: ببخش‌های مختلفی در مرز‌ها فعال هستند، اما فرماندهی واحد ندارند.

 

وی با اشاره به اینکه بسیاری از بازارچه های مرزی با افغانستان، چندین دهه فعال بودند، افزود: زیرساخت های بسیار زیادی فراهم شده است و مردم دو سوی مرز ایران و افغانستان از منافع این بازارچه ها استفاده می کردند اما حدود 5 تا 6 سال است که این بازارچه ها به صورت یک طرفه از سمت کشور افغانستان، غیر فعال شده است.

 

وی با اشاره به اینکه منافع کشور افغانستان در این موضوع به درستی دیده نشده است، ادامه داد: بازارچه مشترکی با این کشور نداریم و در سفر اخیرمان از طرف مجلس به این کشور، در این باره گفت و گو شد.


نخعی افزود: صرفاً در پی صادرات به افغانستان هستیم و منافع آنها را به اندازه کافی در بخش های مختلف درگیر نکردیم و زیرساخت های لازم را برای آنها فراهم نکردیم.


رئیس فراکسیون استان های مرزی و مرزنشینان در مجلس اضافه کرد: اگر این کار را انجام داده بودیم و منافع آن ها را به شکل منصفانه و دقیق تر تعریف می کردیم وضعیت فعلی، متفاوت می شد.

 

رئیس فراکسیون استان های مرزی و مرزنشینان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شکاف بزرگی از نظر توسعه یافتگی بین مناطق مرزی و مرکزی کشور داریم, گفت: قرار بود بازارچه های مرزی موجب توسعه صادرات و همچنین توسعه مناطق مرزنشین شود اما اینگونه نشد. باید ایرادات و ضعف های بازارچه های مرزی را برطرف کنیم.


وی افزود: اگر روند فعلی در بازارچه های مرزی اصلاح نشود, بازارچه های فعال فعلی هم ممکن است دچار مشکلات بیشتری شوند.


نخعی با تاکید بر اینکه باید سیاست واحد و طولانی مدت در مناطق مرزی داشته باشیم, اضافه کرد: حدود 400 بخشنامه در طول یک سال, فقط برای مناطق مرزی صادر شده است.

 

کد خبر 1045009

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha