برای حفظ نشر ارزش‌های دفاع مقدس تولید آثار سمعی و بصری در فضای مجازی ضرورت دارد

امیر سرتیپ دوم فولادی بر تولید آثار سمعی و بصری بالاخص در فضای مجازی تاکید کرد و گفت: ایجاد پایگاه‌های اطلاع رسانی در رابطه با شهدا، تولید نرم افزار‌های گوناگون،از جمله کارهایی است که می شود فرهنگ ایثار و مقاومت و شهادت را ترویج داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، برنامه «صبح و گفتگو» رادیو گفت‌وگو در گفتگوی ویژه خود با موضوع روز ارتش با امیر سرتیپ دوم محمدرضا فولادی، ریاست سازمان حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران به صورت تلفنی گفتگو کرد.

امیر سرتیپ دوم محمدرضا فولادی باتاکید بر اینکه ما وارث حماسه آفرینی های جمع کثیری از مردم بزرگوارمان هستیم. یاد آور شد: مردم در دوران پیروزی انقلاب اسلامی ایران و بعد از آن در دوران دفاع مقدس که به پای میدان آوردند و هر آنچه را که داشتند در سبد اخلاص گذاشتند و ارزش هایی را خلق کردند که این ارزش ها تا زمانی که هست باید پایدار بماند، حفظ و نشر داده شود.

وی در خصوص نحوه انتقال ارزش های دفاع مقدس به نسل های بعد گفت: باید این احساس را در درونمان داشته باشیم که هر آنچه داریم به خاطر ایثار و فداکاری است که ملت بزرگ ایران در آن سال های دوران دفاع مقدس خلق کردند و این هرگز فراموش شدنی نیست و نمی توانیم فراموش کنیم. اگر فراموش و تحریف نشود و از این حماسه ها مراقبت کنیم و دائما به یاد همه مردم و مسئولین بیاوریم که این مملکت چگونه حفظ شد و چه فراز و نشیبی را طی کرد، همیشه آماده و مراقب خواهیم بود تا این ارزش ها حفظ شود.

ریاست سازمان حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران افزود: با تاریخ شفاهی، برگزاری همایش و گردهمایی و برپایی یادواره های مختلف و همچنین با تجلیل از پیشکسوتان و جانبازان و خانواده معظم شهیدان می توانیم این خاطرات و ایثارگری ها را در ذهن داشته باشیم.

وی اظهار کرد: با تولیداتی که در زمینه های فیلم، سریال و کتاب و کتاب های صوتی می توانیم داشته باشیم، دیوارنگاره هایی که در سطح شهر و با نام گذاری هایی که صورت می گیرد، ایجاد و تجهیز موزه های مختلفی که در استان ها پیش بینی شده و با توجه به مراکز فرهنگی و مقبره الشهدای گمنامی که در سر تا سر کشور هست، می توانیم در ترویج فرهنگ دفاع مقدس مثمر ثمر باشیم.

امیر فولادی بر تولید آثار سمعی و بصری بالاخص در فضای مجازی تاکید کرد و گفت: ایجاد پایگاه های اطلاع رسانی در رابطه با شهدا، پروژه های تحقیقاتی در خصوص شهدا، تولید نرم افزار های گوناگون، سامانه های جامع اطلاعاتی در فضای مجازی و فعالیت هایی مثل موشن گرافی، انیمیشن و بازی های اندرویدی از جمله کارهایی است که می شود یاد و خاطره شهدای گرانقدر و جانبازان و آزادگان و ملت بزگواری که در آن روزها خوش درخشیدند به یاد نسل های امروز و آینده آورد و نگذاشت فراموش شوند و فرهنگ ایثار و مقاومت و شهادت را ترویج داد.

وی تاکید کرد: یکی از کارهای فرهنگی که امروز در جامعه نیاز است فعایت درفضای مجازی است و ابعاد فعالیت در آن وسیع تر شده و اکنون با شروع ویروس کرونا این ابزارها در دسترس تمامی افراد خانواده است و ما باید توجه بیشتری کنیم و با استفاده از نرم افزارهای چند رسانه ای عملیات های آن دوران، شهدای شاخص و اطلاعات مربوط به آن ها و وصیت نامه های آنان و همچنین یکسری از بازی های مورد توجه جوانان و نوجوانان با تصاویر گرافیکی جذاب در اختیارشان قرار دهیم تا اگر به دنبال سرگرمی هم هستند به جای اینکه به سمت تولیدات کشورهای دشمن بروند، ما خودمان تولید کنیم و در این حوزه فعال شویم تا از دامی که دشمنان برای فرزندانمان پهن کرده اند جلوگیری کنیم.

ریاست سازمان حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس ارتش با اشاره به روز بیست و نه فروردین با عنوان «روز ارتش» اظهار کرد: ما روز ارتش را روز مردم می دانیم چون به قول حضرت امام خمینی (ره) ارتش یکی از مردمی ترین ارگان هاست. ما هیچ وقت خودمان را از مردم جدا نمی بینیم و امیدواریم همواره توفیق خدمتگزاری به مردم را داشته باشیم و همیشه در کنارشان باشیم.

کد خبر 1047283

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha