ظرفیت‌های هوش مصنوعی برای ائمه جماعات

دکتر کفاش با تاکید بر اینکه هوش مصنوعی یک دانش و متعلق به مردم جهان است نه قدرت‌های بزرگ و باید آن را فرا گرفته و از آن استفاده کنیم، گفت: ائمه جماعات مساجد می‌توانند از هوش مصنوعی در منابر و ایراد سخنرانی‌های خود بهره گیرند.

دکتر حمیدرضا کفاش معاون اسبق وزیر آموزش و پرورش و مترجم کتاب «هوش مصنوعی شیوه‌ای برای انسان متفکر» در گفتگو با خبرنگار شبستان اظهار داشت: دانش و علم متعلق به امپریالیسم نیست و قدرت های بزرگ و شیطانی، دانش را دزدیده و به خود وصل کرده اند؛ در این میان، ما باید این مهم را تفکیک کنیم.

وی با تاکید بر اینکه هوش مصنوعی یک دانش و متعلق به مردم جهان است نه قدرت های بزرگ و باید آن را کسب کرده و استفاده کنیم، افزود: اگر مسلمانان از دانش و هوش مصنوعی فاصله بگیرند، قدرت های شیطانی این دانش را گرفته و استفاده مثبت از آن نخواهند کرد.

مدرس هوش مصنوعی با اشاره به اینکه دانش همچون چاقو مباح است که با آن هم می توان میوه را پوست گرفت و هم می توان انسان ها را از پای درآورد، گفت: باید فرهنگ سازی شود تا از این دانشِ بزرگ هوش مصنوعی و مواهب آن استفاده درست شود.

به گفته وی، با کمک هوش مصنوعی می توان در حوزه فرهنگ، کتابخوانی را ترویج کرده و به منابع علمی در بزرگترین کتابخانه های جهان دسترسی پیدا کنیم.

کفاش استفاده درست از هوش مصنوعی و فرهنگ سازی آن را مورد تاکید قرار دارد و گفت: رهاکردن تکنولوژی آثار و پیامدهای خوبی به دنبال ندارد و این مهم بدون آموزش، آسیب هایی هم دارد اما باید دانش هوش مصنوعی را به زندگی ها، فرهنگ و جامعه وارد کنیم و آموزش دهیم که چگونه از آن استفاده شود و از مواهب خوب آن بهره مند شویم و نسبت به آسیب های آن را هشدارهای لازم را بدهیم.

وی با اشاره به اینکه ائمه جماعات مساجد می توانند از خوش مصنوعی در منابر خود و ایراد سخنرانی ها بهره گیرند، خاطرنشان کرد: به عنوان مثال در بحث نهج البلاغه، هر شب با کمک این علم می توانند بخشی از خطبه های نهبج البلاغه را خوانده و به مردم آموزش دهند و یا در بحث حفظ و یا قرائت قران، از آن بهره مند شوند.

کد خبر 1794731

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha