به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، حجت الاسلام والمسلمین«محمد باقر محمدی لائینی» امروز(۴اردیبهشت) در جلسه همافزایی دستگاه های مرتبط با مساجد جهت مشارکت گسترده و آگاهانه در انتخابات بیان کرد: موضوع شکلگیری هستهها و زیرساختهای نرم افزاری حرکتی برای گرم شدن تنور انتخابات خود یک عبادت بزرگ است، حضور حداکثری و همگانی مردم و انتخاب اصلح در انتخابات اهمیت دارد و بابد جدی گرفته شود.
نماینده ولی فقیه در مازندران افزود: این انقلاب در پی برگزاری بسترها و محافل مذهبی بهوجود آمد، دشمن هم فهمید که برای عدم بقای انقلاب باید با همان علت ایجاد انقلاب آن بجنگد، بنابراین ما در طول این انقلاب در برخی از تصمیمات و تبلیغات و شعارها یک ملاحظات جدی داریم، در مجموع تبلیغات منفی برای این حوزه وجود دارد و در حال مدیریت است.
حجت الاسلام محمدی لائینی با اشاره به سوره اعراف آیه ۱۳۱، گفت: خداوند فرمودند در شرایط ناگوار انگشت اشاره به سمت مذهبیها است، شرایط کشورهای دیگر در بحث کرونا را ببینید، کشور عراق یک روز ۳۲ نفر مبتلا داشت، ایران روزی ۳۰۰ الی ۴۰۰ نفر، ترکیه بیشتر، اما می گویند دربهای عراق (نماد مذهب نجف و کربلا) باید بسته باشد، در شهر قم در شب نیمه شعبان جاده بسته بود ولی دو شب بعد روز طبیعت جادهها باز شده بود، دو هفته به ماه رمضان گفتند ماه رمضان تعطیل است، کاری کردند که مسجدیهای ما از آمدن به مسجد میترسند.
وی تصریح کرد: چرا ما نمی توانیم از علت ایجاد انقلاب درست استفاده کنیم؟ باید در مقابل از فرصتها استفاده کنیم، اگر انسجام را حفظ کنیم و در یک جمع برای هم افزایی نظرات استفاده کرده راهکارهای کلیدی را به شبکه گسترده؛ سازمان تبلیغات، اوقاف، کانونهای فرهنگی هنری مساجد، پایگاههای مقاومت بدهیم خوب است، باید منبرهای مجازی را در این ایام فعال کنیم، ما در قم طلاب جوانی داریم که مهارت زیادی در کار در فضای مجازی دارند، ما باید از تعداد زیادی از طلاب بهعنوان مبلغ استفاده کنیم.
حجت الاسلام محمدی لائینی همچنین با تاکید بر لزوم اهمیت دادن به انتخابات و حضور حداکثری مردم، ادامه داد: قطعا مردم فهیم ما در انتخابات شرکت می کنند البته آزردگیها و نگرانیها در ارتباط با گرانیها وجود دارد، باید بگوییم ما هم منتقد هستیم ولی راهش شرکت در انتخابات نیست، بلکه حضور در انتخابات و آوردن کسی که او صالح باشد است، باید روشنگری پیشه کنیم.
وی اذعان کرد: ارتباطات سینه به سینه، فرد به فرد و خانه به خانه را فراموش نکنیم، روحانیت همواره در دل مردم و جامعه بودند، پای درد و دل مردم بنشینیم، از مظلومیت حوزه مذهبی و دینی این است که خدمات از اینجا گرفته میشود (کمکهای مومنانه) ولی مرجعیت را به مراکز دیگر میدهند، این جلسات باید استقرار داشته باشد تا خروجی مناسب حاصل شود، حامی ما آقا امام زمان (عج) است.
نظر شما