سومین پایگاه اورژانس گلپایگان فعال شد

احمدی با اشاره ۲۵ ماموریت روزانه در شهرستان گلپایگان و وسعت این شهرستان، از فعال شدن پایگاه سوم اورژانس از ابتدای اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۰ خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گلپایگان، 《سعید احمدی》 در جمع خبرنگاران با بیان اینکه اورژانس پیش بیمارستانی شهرستان گلپایگان بیش از چهار هزار ماموریت با دو آمبولانس در سال ۹۹ انجام داد، گفت: تعداد بالای ماموریت و مدت زمان رسیدن بر بالین بیمار،  موجب نارضایتی مردم شده بود که با پیگیری مسئولان شهرستان، یک کد آمبولانس و پایگاه جدید به اورژانس پیش بیمارستانی شهرستان گلپایگان افزوده شد.
مسئول اورژانس پیش بیمارستانی شهرستان گلپایگان با اشاره به میانگین روزانه ۲۵ ماموریت در روز، افزوده شدن این پایگاه اورژانس را نقطه عطفی در خدمات اورژانس  گلپایگان بیان کرد و افزود: اتاق فرمان اورژانس شهرستان گلپایگان از ۱۳ اسفندماه سال ۹۹ به مرکز استان انتقال یافته است  که هم میزان خدمات رسانی، امدادرسانی افزایش یافته  و هم دسترسی به یک پزشک را فراهم کرده است.


وی زمان اعزام تا رسیدن بر بالین بیمار را در محدوده شهر پنج دقیقه و در جاده ها با توجه به  وسعت شهرستان ۱۵ دقیقه عنوان کرد و ادامه داد: جانمایی پایگاه سوم پیش بیمارستانی کنار کارخانه پنیر و در زمین های شرکت زراعی شده است که نیاز به کمک خیران برای ساخت این پایگاه دارد و آمبولانس این پایگاه هم اکنون در پایگاه شهری خیابان شهید رجایی فعال است.
احمدی با بیان اینکه اینکه اتاق فرمان گلپایگان پیش از انتقال، روزانه ۳۰۰ تماس داشت که ۲۵۰ مورد آن مزاحمت یا آدرس اشتباه بود، یادآوری کرد: مردم در هنگام تماس با شماره ۱۱۵، آدرس دقیق کوچه را بدهند زیرا اتاق فرمان هم اکنون در اصفهان است و امکان آشنایی با جزئیات مسیر ها در شهرستان گلپایگان را ندارند.
در ادامه ناصر رستمی ساخت پایگاه سوم اورژانس را نیازمند اخذ زمینی در شرکت زراعی به وسعت ۵۰۰ متر مربع و زیر بنای ۲۰۰ مترمربع دانست و بیان کرد: ساخت پایگاه اورژانس، نیازمند یک میلیارد تومان کمک خیران است و دولت مسئولیت تجهیز پایگاه و اهدای آمبولانس را برعهده دارد.

 


به گزارش شبستان، پایگاه سوم اورژانس گلپایگان با هدف اصلی پوشش دادن منطقه ای شهر گوگد تا روستاهای دُر و تیکن و شورچه حوادث جاده  ای آن است.
فاصله زمانی کنونی اعزام ‌آمبولانس از پایگاه های اول و دوم شهرستان تا روستاهای دُر، تیکن و شورچه ۲۵ دقیقه است و پایگاه سوم برای رفع این مشکل امداد رسانی ایجاد می شود.
مسئولان شبکه بهداشت و درمان فاصله تحویل گرفتن زمین مورد نظر تا ساخت پایگاه را سه ماه عنوان کردند./

کد خبر 1049668

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha