به گزارش خبرگزاری شبستان از زاهدان، مهرداد عرب اول، رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي سيستان و بلوچستان با اشاره به برگزاري اولين جلسه ستاد اقتصاد مقاومتي در سال ۱۴۰۰ بيان كرد: مجموع اعتباراتي كه در رابطه با جهش توليد و بر اساس تفاهم نامه با سازمان برنامه و بودجه كشور توافق شده، هزار و ۹۳ ميليارد تومان از رديفهاي مختلف بوده است.
وي ادامه داد: نكته حائز اهميت در اين منابع، منابع عمومي بود كه ۳۴۸ ميليارد تومان يعني بالاترين سهم بين استانهاي كشور براي۱۳ پروژه به سيستان و بلوچستان اختصاص يافت، ۱۴۵ميليارد تومان آن در تاريخ ۲۸ اسفند ۹۹ به استان ابلاغ و در همان مقطع زماني اين ابلاغيه اعتبار به دستگاههاي اجرايي انجام شد و اعتبار از طريق خزانه در اختيار آن ها قرار گرفت.
اين مقام مسئول اضافه كرد: در اين اعتبارات پروژههاي مهم و موثري در حوزه آب، راه و بخش كشاورزي داشتيم، اين ظرفيت وجود دارد كه اگر گزارش مكتوب، دقيق و مستندي به سازمان ارائه شود، ما به تفاوت اين تخصيص اعلام شده را تا سقف ۳۴۸ ميليارد اخذ كنيم.
وي گفت: سيستان و بلوچستان در اعتباري كه از محل صندوق توسعه ملي براي جهش توليد ابلاغ شده هم در رتبه يك كشور هستيم.
عرب اول اذعان كرد: در حوزه اقتصاد مقاومتي ۵۱ پروژه در سال ۱۴۰۰ براي سيستان و بلوچستان مصوب شده است، به گونه اي كه بالاترين ميزان پروژه تصويبي بين ۳۱ استان به اين خطه اختصاص دارد كه مهمترين پروژه هايي كه در حوزه هاي زيرساختي، توليد و اشتغال داشتيم را در ليست پروژه هاي اقتصاد مقاومتي استان قرار داديم.
وي ابراز اميدواري كرد: همه دستگاههاي اجرايي بتوانند از اين ظرفيت ايجاد شده در سال ۱۴۰۰ استفاده مطلوبي كنند و ما نيز در شوراي برنامه ريزي و توسعه استان بتوانيم در جهت تكميل اين پروژه ها از محل منابع در اختيار كمك قابل ملاحظه اي داشته باشيم.
رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي سيستان و بلوچستان گفت: در بخش بهداشت و درمان با توجه به اهميتي كه در سيستان و بلوچستان دارد و عقبماندگيهاي كه از سنوات گذشته بوده كه بايد آن را مرتفع كنيم و از سويي سياستگذاري و نگاه استان مبني بر اين كه قبل از آغاز برنامه هفتم بتوانيم بخش عمدهاي از اين خلاء را پر كنيم.
وي گفت: تا پايان سال ۱۴۰۰ از ساير منابع رديفهاي ديگري كه امكان استفاده براي بخش بهداشت و درمان مي شود، كمك خواهد شد
نظر شما